Ok,Katy ,dik..........uz rozumiem,VED ZRAZY MOZU BYT KLUBOVE SPOLOCNE AJ CECHY A SLOVENSKO ,BUD U VAS ALEBO UNAS ,ZIADNE DELENIE NEMUSI NASTAT AK BUDEME MAT ROVNAKE KLUBOVE OZNACENIE ,IDE LEN OTO ABY SME SA TU VIAC MEDZI SEBOU SLOVACI SPOZNALI A DAVALI SI AJ MIMO HLAVNYCH KLUBOVYCH ZRAZOV mensie stretka ,aby sa mohli stale riesit nove napady ,problemy a ine zalezitosti clenov.
mafi píše:...,IDE LEN OTO ABY SME SA TU VIAC MEDZI SEBOU SLOVACI SPOZNALI A DAVALI SI AJ MIMO HLAVNYCH KLUBOVYCH ZRAZOV mensie stretka ,aby sa mohli stale riesit nove napady ,problemy a ine zalezitosti clenov.
presne tak !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
5-ko píše:piperiknr- napísal som to zle? zistime záujem a uvidíme.. Jo? Si z NR? Čo máš aké špunto
Mam 1.2 PuntoIII rv 2005/12 8v 5dv.strieborne.Uz sem dam aj foto tak neboj dockas sa.Ano som z Nr a ty si odkial hm?Mohli by sme dat viac hlav dokopy pri nejakom stretnuti a pokecat.Co ty nato?
5-tko je z Trnavy jak aj ja,jasne bolo by dobre dake stretko ,ked sa viac otepli,niekedy v polovicke marca po vyplate ,nech sa poradime a mozeme pokukat aj auta a pripadne porobit dake fotky ,co ty nato?
tak som teraz nepochopil mafi bude robit zastupcu pre slovensko pre MK2 alebo uz si to rozmyslel a zahrna aj MK1??? ako to teda je???? Ja som inak tiez z Tranvy. Len mam mk1.
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
dudu_84 píše:tak som teraz nepochopil mafi bude robit zastupcu pre slovensko pre MK2 alebo uz si to rozmyslel a zahrna aj MK1??? ako to teda je???? Ja som inak tiez z Tranvy. Len mam mk1.
bude delat zastupce nasemu klubu "puntotuning fans", takkze vsem puntikum z SK, kteri jsou u nas registrovani
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
5-ko píše:Dohoda istá, na budúci týždeň som v NR... zadel kontakt
Ok len neviem ci budem ja v Nr tento dalsi tyzd.V utorok idem na sluzobku do Roznavy a dojdem az v stredu vecer ale okrem tychto dni kedykolvek som v Nr takze vzdy po 16hod som k dispozicii.Moj kontakt je 0908442076 ozvi sa a dohedneme sa.Daj vediet caf.
mafi píše:5-tko je z Trnavy jak aj ja,jasne bolo by dobre dake stretko ,ked sa viac otepli,niekedy v polovicke marca po vyplate ,nech sa poradime a mozeme pokukat aj auta a pripadne porobit dake fotky ,co ty nato?
Ok budem rad ked sa ozvete ved Nr a TT neni daleko odseba.Dajte vediet.caf
to je vpohodke ........mohli by sme sa aj predbezne potom dohodnut kto by isel na ten zraz do Ciech ,aby sme vedeli dat Katy vediet kto bude spat v aute a kto v chatke aby sme tam prisli v pekne dlhej kolone puntasov
No jo... do mája ale nemôžem robiť nič, lebo v máji máme štátnice ja aj moja žena.... Ale dohoda MAFI... a vybavím aj toho Nitrančana.. keď už vyhrali nad tým Slovanom...