DIZKUSE - Ako na nizku spotrebu

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

Pun-to píše:
JohnnyBOSS píše:Já jsem zrovna dneska dotankoval do plné a spočítal si spotřebu a nestačil jsem se divit.... 7,96/100km s Puntem 1.1 :roll: Po městě jezdím 50 na šestku, točí to asi 1600ot/min a motoru to nějak neva na udržení konstantní rychlosti. Je pravda, že když někoho na okresce předjíždím, tak si to celkem vychutnám a točím to leckdy až do omezovače, ale s mojim muším objemem zase tak často na okreskách nepředjížím :) Jezdim převážně po městě... I když připočítám ty chvilkový výbuchy plnýho knedlu a jízdu po městě, tak se mi zdá skoro 8 litrů dost...co vy na to?
Nahrubo počítej spotřebu po městě tak litr na sto kilo. Punto má 900 kil tak to máš ještě pěknou spotřebu.
Nesmíš brát vážně co ti kdo nakuká. To víš že se nikdo nebude chlubit jak mu to žere a spotřebu po městě ti neřekne. Ale všichni jezděj za pět.
Tak jo, diky :) Stejně se budu snažit o co nejmenší spotřebu i v tom městě, jsem chudej student :)
Reklama

FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

A jé zase jeden chudej student---->děláš zbírku nebo co :?: :?: :?:
Chudej student a tuní a upravuje auto :?: :?: :?: :lol:
Kuš babo :) :) :) Hnátu z plynu dolů a posolit a ušetříš a po chudym studentovi se zem slehla. :shock:
A pohádky je konec :o :o :o
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Tak jsem byl na benzince, kurnik, 7,7l/100km za posledni dva tydny a 360km najetych po Praze v zacpach...to neni az tak zle, ale moc me to taky netesi... Uvidime tedka, kdyz to budu pocitat na tech uzsich kolech...
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Jindra2
Začátečník

Příspěvek od Jindra2 »

Moje ženská má s GT 50%město zbytek okresky spotřebu7,8. Když s tím jedu já tak kolem 10 :D
ultraknyst
Znalec

Příspěvek od ultraknyst »

Jindra2 píše:Moje ženská má s GT 50%město zbytek okresky spotřebu7,8. Když s tím jedu já tak kolem 10 :D

ja jezdim s gt prumer 8,5 kdyz si chci zaradit tak od benzinky k benzince :lol:
Los PUNTOs GeTos
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“