Tak jo, diky Stejně se budu snažit o co nejmenší spotřebu i v tom městě, jsem chudej studentPun-to píše:Nahrubo počítej spotřebu po městě tak litr na sto kilo. Punto má 900 kil tak to máš ještě pěknou spotřebu.JohnnyBOSS píše:Já jsem zrovna dneska dotankoval do plné a spočítal si spotřebu a nestačil jsem se divit.... 7,96/100km s Puntem 1.1 Po městě jezdím 50 na šestku, točí to asi 1600ot/min a motoru to nějak neva na udržení konstantní rychlosti. Je pravda, že když někoho na okresce předjíždím, tak si to celkem vychutnám a točím to leckdy až do omezovače, ale s mojim muším objemem zase tak často na okreskách nepředjížím Jezdim převážně po městě... I když připočítám ty chvilkový výbuchy plnýho knedlu a jízdu po městě, tak se mi zdá skoro 8 litrů dost...co vy na to?
Nesmíš brát vážně co ti kdo nakuká. To víš že se nikdo nebude chlubit jak mu to žere a spotřebu po městě ti neřekne. Ale všichni jezděj za pět.
DIZKUSE - Ako na nizku spotrebu
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
A jé zase jeden chudej student---->děláš zbírku nebo co
Chudej student a tuní a upravuje auto
Kuš babo Hnátu z plynu dolů a posolit a ušetříš a po chudym studentovi se zem slehla.
A pohádky je konec
Chudej student a tuní a upravuje auto
Kuš babo Hnátu z plynu dolů a posolit a ušetříš a po chudym studentovi se zem slehla.
A pohádky je konec
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl na benzince, kurnik, 7,7l/100km za posledni dva tydny a 360km najetych po Praze v zacpach...to neni az tak zle, ale moc me to taky netesi... Uvidime tedka, kdyz to budu pocitat na tech uzsich kolech...
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele: