Kdysi dávno jsem z netu stáhl originál soft pro dekódování radii blaupunkt. Zadalo se výrobní číslo a ono to vygenerovalo kód. Pokud radio píše wait, zpravidla se stalo to, že někdo špatně zadal 3x kód a je potřeba nechat radio zapnuté po nějaký čas - tuším, že 2hodiny
Zdravim všechny fiaťáky.
Kdo z vás je prosím schopen mi vygenerovat orig.kod autorádia?
Auto jsem zakoupil v bazaru a po dvou letech mi klekla baterka,po výměně to chce kod
na uložto jsem koukal ale nenašel
Info autorádia
FIAT
VISTEON
OA Cassette
2FCF-18C838-AE / 735296994
M034031
Případně ,jestli někdo z vás ví ,jak na to ,tak mi písněte na meil,nebo přímo sem do fora.Předem děkuji pietrodusek@hotmail.it
dusapetr píše:Zdravim všechny fiaťáky.
Auto jsem zakoupil v bazaru a po dvou letech mi klekla baterka,po výměně to chce kod
Info autorádia
FIAT
VISTEON
OA Cassette
M034031
Případně ,jestli někdo z vás ví ,jak na to ,tak mi písněte na meil,nebo přímo sem do fora.Předem děkuji pietrodusek@hotmail.it
Kod 2769
Fiat Punto 1.2 16V
Lancia Y 1.2 16V
Lancia Kappa 2.4 JTD
Lancia Kappa 2.0 20VT
Lancia Kappa 2.0 20V V.I.S Comfort Drive zelena :-)
Ex:Kappa 16VT
Ex:Thema 16VT
dusapetr píše:Zdravim všechny fiaťáky.
Info autorádia
FIAT
VISTEON
OA Cassette
M034031
Kod 2769
To není možný,jak vy to děláte???Včera jsem tu dvě hodiny brouzdal po netu a nepřišel jsem na nic!!!
Bomba vše funguje jako předtím,mockrát děkuji
Zdravicko vespolek. Mame Fiat Ducato a koupili jsme do nej orig. autoradio z druhe ruky, ke kteremu nejenze neni kod, ale hlavne ani neni kam zadat, protoze displej stale hlasi "CODE ERROR" a i kdyz ho necham zaple, po nejakem case se samo vypne. Vi nekdo co stim takhle na dalku? Diky moc.