vždycky tam kousek desky je navíc
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
no presnejšie 34x24cmlemon píše:12" x 8" ???veď to je 30cm x 20cm
sparco86 píše:nakolko som vyhodil repro z plata, tak som si spravil takuto light verziu plata, pre lepši prechod basov do kabiny.
tu už je šedý plast strieknutý na čierno
prečo nie ?lemon píše:hmm, no zaujímavý počin, ale netrúfam si ho ohodnitiť ... každopádne by som to do auta ani náhodou nedal
jaaj to si mal na mysli, no ved hej to máš vpodstate aj pravdu...ale tak ja som ich zato kupil aby som mal volný kufor, a nehraju tak zle zas, ja som celkom spokojný aj ked rad by som vedel ako budu hrať na zosik lebo zatial idu len na radiolemon píše:lebo je to štvorpásmoto nehrá poriadne ani basy, ani stredy, ani výšky ... už koaxiály (2-pásma) nehrajú nejako presvedčivo, takže o kvalitách štvorpásma sa dá jedine pochybovať
ale možno to prekvapí, človek nikdy nevie
Repráky mam vpredu vo dverach, ja vzadu nesedimcuki píše:sparco86 píše:nakolko som vyhodil repro z plata, tak som si spravil takuto light verziu plata, pre lepši prechod basov do kabiny.
tu už je šedý plast strieknutý na čierno
A kde mas ty repraky? To je mas v tech seriovejch otvorech?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |