MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho
Na moje používanie stačilo nejaké to rádio, jazdím po meste a nerád by som aby som došiel k autu a bolo rozité okno. Takto to aspoň neláka ludí doteraz som to riešil redukciou z kazety na 3,5 mm JACK, nemám moc hudobný sluch, hrať to hralo a bol som spokojný. Ale teraz keď sa kazí tak som donútený to vymeniť.
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
http://www.autokable.sk/autokable/eshop ... Fiat-Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Je toto spravny ramcek? Dik
Odoslané z HTC One S pomocou Tapatalku
Je toto spravny ramcek? Dik
Odoslané z HTC One S pomocou Tapatalku
-
- Zkušenej Fiaťák
Takze dnes som objednal nove radio aj ramcek. Uz sa len tesim na vyberanie toho stareho
univerzální rada u Punta - všechno jde vydloubnout
Fiat Punto 60sx '96
vaberá sa jednoducho ak nemáš origo planžetu na vyberanie...moja rada nájsť imbusáky čo vojdu do tých 4 dierok z predu...ak nemáš dosť imbusov stačia ti 2 povytiahneš jednu stranu a potom prehodíš na druhú a rádio je vonku ...ak máš 4 postup je jednoduchý
-
- Zkušenej Fiaťák
Takze radio uspesne vymenene, praca na pol hodinku ... vybral mi ho typek v servise kde som bol kvoli pneu ktora fucala ... za neuveritelne 2 Eura
Takto to teraz vypada
Takto to teraz vypada
-
- Zkušenej Fiaťák
Este otazocka. Ked som zapajal radio tak som vytiahol 3 konektory zo stareho radia ale do noveho isli len dva. Treti ktory bol v kombinacii zlta zelena a modra tusim z toho bola na dratoch napojena len zlta tak ten som nikde nepripojil. Co to je za konektor? Lebo vsetko funguje ako ma ... az na ovladanie SW ten neviem ovladat ale hra, ma to suvis s tym konektorom?
MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) Romandinho
Modrý bývá většinou remote pro výstup na SW.
Odesláno z iPhonu
Odesláno z iPhonu
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
No tieto som nasiel po hodinke hladania a planujem kupovat tak po zime najprv sa musim zbavit terajsich [/quote]
Hele pokud budes prodavat ty origo 15" kola tak za kolik mozna bych si je zebral
Hele pokud budes prodavat ty origo 15" kola tak za kolik mozna bych si je zebral
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
-
- Zkušenej Fiaťák
No chcel by som za ne 200 Euro. Su na nich aj pneu na jedno leto dezen 4mm.
Aha tak to asi nic zaprve pneu mam takmer nove jen sem je sundaval a daval zimni a ted bych chtel ete jedny ty samy kola nasadit letni a hotovka ale muzu si dovolit max 150€ a to az na jare ted su svorc ty zimaky atd me daly dost zabrat
200 nie je zlá cena....a ked je niekto švorc nech sa dopredu nevypituje ked nemá seriozny záujem ...ale tak špekulantov je všade dosť
ja nerikam ze je to zla cena jen je me naprd to pneu protoze mam sve zadruhe mam i jine nabydky za cca cenu co sem uvadel takze sem se jen optal a bylo my odpovezeno coz me staci jinak ano penize to je vzdy otazka obzvlast kdyz sem ted pred zimou do auta narval skoro 20tycek a musim uz setrit zase na jarni volovyny jako pojisteni znamky atd ale to podle me kazdej dobre zna
-
- Zkušenej Fiaťák