MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813

Příspěvek od HIISS »

TRIKOLOR by som nedaval,nezeby vobec sa mi to nepacilo ale taketo cisto biele je krajsie si myslim,skor by som zamyslal rychlo nad prednyma svetlami ich stmavit,alebo zohnat GT-ckove..ako Diablik z fora,aj robi v shope tusim jednom a si z neho kupil..skus ho informovat co by vysli a tak ak chces,horsie to bude s prednyma smerovkami tie niesu take cierne ako original a ako by si kazdy predstavoval
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Reklama

Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

813 píše:Vďaka za pochvalu cením si to, dnes ma jeden na križovatke pozval do euroscene, takže to už asi konečne má taký štýl akým som chcel ísť.
Dúfam, že tie kožky vám sadli chalani.
sadli sadli, díky moc :wink: ...aj pepaxxovi za dopravu :wink:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Videl som čierne Angel Eyesi a miesto číreho skla bolo to klasické sériové drážkové sklo a vyzeralo to ako čočková GT optika, tak ak nájdem také poškodené angely tak dačo vymyslím, neviem či chcem také tie tuningové, niako mi to nejde s euro štýlom, ale ako som písal, ak by som do toho šiel, tak jedine, že rozoberem angeli a dám sériové drážkové sko, prípadne časť čočky do žltej- také retro. Nech z toho zasa nieje mäsovka. Čo sa tri kolóru týka asi to nechám biele, iba na spodnú časť zadného nárazníka (od drážky dole) spravim stickers bombing. Chcem to decentné, aby to nekričalo na prvý pohľad a ak to bude špatné tak to zlepím dolu a hotovo. Viem, že svetlá by tomu pomohli a zníženie aspoň o pol metra, ale všetko je otázka financií.
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Trošku som pozeral fotky, čo sme boli fotiť auto tak ešte prihadzujem dáke, interiér je už dočalúnení foto hodím dodatočne. :wink:
Přílohy
potkan :lol:
potkan :lol:
ddddd.jpg (94.07 KiB) Zobrazeno 3045 x
ddd.jpg
ddd.jpg (101.27 KiB) Zobrazeno 3045 x
moja maličkosť
moja maličkosť
w.jpg (135.08 KiB) Zobrazeno 3045 x
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

tie svetla by som si rad pozrel..nejak nema predtavivost :lol:
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

dakujem,ze si mi dnes donesiol tu kozenku...tvoje auto nazivo :lol: vyzera dobre..aj ten interier...inak co uz tam nemas tie kolesa z renaultu?...
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

Nazdar...
chalani musím vás pochváliť s tej vašej zrkadlovky lezú nenormálne fotky.....

diki za foto
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

diablik píše:dakujem,ze si mi dnes donesiol tu kozenku...tvoje auto nazivo :lol: vyzera dobre..aj ten interier...inak co uz tam nemas tie kolesa z renaultu?...
Kolieska budu možno na jar, uvidíme ako užšie podložky poriešim, lebo lemy ťahat nechcem. Mal som ich tam len na skúšku, ako by to na nich vyzeralo. Vďaka za pochvalu.
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

pepaxx píše:Nazdar...
chalani musím vás pochváliť s tej vašej zrkadlovky lezú nenormálne fotky.....

diki za foto

V pohode, veď bolo čo fotiť. My zasa ďakujeme za parádnu zábavu počas večera...
TV-Punto
Všeználek

Příspěvek od TV-Punto »

Kde mas tie 5 lucove strieborne co su na fotke? A aky je to rozmer?

FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
TV-Punto
Všeználek

Příspěvek od TV-Punto »

Som normalne uneseny z tej strechy, sqely napad interier tiez super, to bolo prve na co som kukol ked si zaparkoval ,)

FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

TV-Punto píše:Som normalne uneseny z tej strechy, sqely napad interier tiez super, to bolo prve na co som kukol ked si zaparkoval ,)
Tak to ma teší, no a tú strechu dúfam zbúcham tiež. Čo sa leštených kolies týka, tak to mám bežne na aute, akurát niesu zapísané, takže som nechcel riskovať s nimi na tú Oravu.
Tie čo som tam mal možno pojdu na auto, tak som chcel vychytať reakcie ostatných. Tie leštené sú 7J R15 ET 30, Gumy také balóniky 195/50.
A tie čierne čo tam chcem dať sú 7J R16 ET 40, Gumy 195/45. Uvidíme ako, či to tam nakoniec dám, kedže je to veľký skok zo sériových 13-tok a na 1,1 motor.
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

No ten retro styl bol zajimavy v interieri,este ho tak doladit...je to take vynimocne a nevidiet,skoda toho odtiena laku ale da sa prehryznut,kola robia svoje otom sme presvedceny vsetci..tak ak sa ti podari nieco s nima spravit boli by fajn,hm no zas pozor ak auto trocha zatazis colen jednym clovekom aby to necuchalo opat,ja si myslim ze 15-ky bohato stacia,len dobre gumy na 45-50 a ho polozit dole a je to fajn,16 je uz vela.Tie cierne disky neboli zle,k tvojej farbe by sa dalo pokombinovat s farbami akurat ze k bielemu laku by vsetky farby svietili,a tie cierne nazivo mozno fajn ale na fotkach a z vacsej vzdialenosti sa disky stracaju a nevidiet ani poriadne ze co to tam mas akurat ze je velke to koleso,takze porozmyslaj s nima,ale 16-ky by som tam asi nepchal,ide zima velaji budu sa chciet po lete diskov zbavit tak sleduj inzerciu mozno vystihnes dobru kupu,hlavne tie predne svetla stmavit alebo druhe,a skoda toho aj naraznika ze si tam nesupol ten so sirsou mriezkou z naftaka ci GT-cka a podobne,lepsie by to s tym podnaraznikom tam vyzeralo ak ho uz mas,ja to necham definitivne uz bez podnaraz.paci sa mi to tak..inak vseobecne biele punto je pekne len vychytat detaily a bude to..takze tesim sa na dalsie upravy. sikovny v tom si,v pohode typek tak isto..takze tesim ze sa vidime opat aj na dalsom zraze jak s tebou aj s ostatnyma co sme sa videli.
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

HIISS píše:No ten retro styl bol zajimavy v interieri,este ho tak doladit...je to take vynimocne a nevidiet,skoda toho odtiena laku ale da sa prehryznut,kola robia svoje otom sme presvedceny vsetci..tak ak sa ti podari nieco s nima spravit boli by fajn,hm no zas pozor ak auto trocha zatazis colen jednym clovekom aby to necuchalo opat,ja si myslim ze 15-ky bohato stacia,len dobre gumy na 45-50 a ho polozit dole a je to fajn,16 je uz vela.Tie cierne disky neboli zle,k tvojej farbe by sa dalo pokombinovat s farbami akurat ze k bielemu laku by vsetky farby svietili,a tie cierne nazivo mozno fajn ale na fotkach a z vacsej vzdialenosti sa disky stracaju a nevidiet ani poriadne ze co to tam mas akurat ze je velke to koleso,takze porozmyslaj s nima,ale 16-ky by som tam asi nepchal,ide zima velaji budu sa chciet po lete diskov zbavit tak sleduj inzerciu mozno vystihnes dobru kupu,hlavne tie predne svetla stmavit alebo druhe,a skoda toho aj naraznika ze si tam nesupol ten so sirsou mriezkou z naftaka ci GT-cka a podobne,lepsie by to s tym podnaraznikom tam vyzeralo ak ho uz mas,ja to necham definitivne uz bez podnaraz.paci sa mi to tak..inak vseobecne biele punto je pekne len vychytat detaily a bude to..takze tesim sa na dalsie upravy. sikovny v tom si,v pohode typek tak isto..takze tesim ze sa vidime opat aj na dalsom zraze jak s tebou aj s ostatnyma co sme sa videli.

Hiss už tradične opäť nebol stručný, čiže kým dočítam nakoniec zabudnem čo bolo na začiatku :lol: Ale ber to v dobrom.
Otieň už riešiť, nebudem, to je choroba lakerníkov, aj keď ten čo mi to striekal sa ozaj snažil trafiť, no nevyšlo to, už do laku nebudem sypať eurá. Čo sa týka šúchania kolies písal som, že užšie podložky to spravia, a tie 16-tky sú rovnako vysoké +- ako tie 15. AK to budem riešiť tak na jar, takže času dosť aby to vo mne dozrelo. Svetlá sa chystám vymeniť ak sa mi podarí niečo našetriť na ne. Sedačky ešte buď očalúnim károvou látkou, alebo zoženiem z brava HGT. (mám ich vyhliadnuté, a interiér by mohol byť). A nárazník no, mal som ho doma a auto mi vydržalo zložené dva dni, kým ma nedal dole pes, takže som bol rád, že tam niaky bol, ale už ho tam nechám, meniť ho nebudem, ibaže by mi zasa k tomu niekto pomohol. (čo sa týka znižovania, áno chcel by som dole, ale tou cestou, kade nás viedli policajti tak takou podobnou chodievam na chatu na záhorie, tak neviem čo by na to pletenec výfuku).
No budem sa tešiť na ďalší zraz.
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

ja by som chcel tiež pochváliť autíčko

zahladenie líšt v nárazníkoch a žiadne lišty na dverách to má jednoducho vždy fascinovalo
možno ma troška štve ten predný nárazník ale ja už teraz viem že ti s ním niečo spravíš (lizatko zostane, lišti zahladíš,a zvačšíš ten sací otvor)
kolesa s tými sa netráp tie lešťené tam sedeli ako riť na šerbel...ale aj tie ružové neboli na zahodenie s podložkami a vo večšom rozmere(16 ružové plecháče s nízkym profilom láka aj mna na zymu :-) )
interier...ten je bohovský tá látka to si kde zohnal ....ja normalne zavidim.. ako vidim ked budem nejaku latku zohanať tak viem na koho sa obrátiť

jednoducho originalne autičko....tiež bez úprav karosérie...jednoducho sa mi páči a tá koža na taj kapote bez tej si ho neviem ani predstaviť

neviem čo ešťe dodať...
vieš čo ma štve tak dúfam že na dalšej fotke to bude odstránené :-)..srandujem dobre viem ako je to s nami študentami a s peniazmi :-)
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“