MOJE PUNTO 1 - Ukazte to svoje :) - PUNTO-S

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
henkyha
Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukazte to svoje :) - PUNTO-S

Příspěvek od henkyha »

dakujem vam :wink: disky mohli byt aj sirsie aspon o palec, ale co uz . nizsie ho chcem dat uz dlhsie, hladam neake pouzivane pruziny ,ale zatial som nic nenasiel . Ale najprv musim vyriesit to preco nestartuje :?
Reklama

Invi
Začátečník

Příspěvek od Invi »

Ty kola mu fakt slusi, moc hezke ;-)
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

taaak asi som konecne prisiel na dovod preco punto nestartuje, vyzera to tak ze sa vo vyfukovom potrubi alebo skor priamo v tlmici nazrazla voda a spolu zo vsetkym bordelom co je v tlmici to zamrzlo a vyfuk je tym padom upchaty. Skusal som dat aj na vyfuk ruku ked sa startovalo a vobec ziadny naznak ze by cez vyfuk nieco chcelo vyjst von, myslim tym vyfukove plyny. Takze musim punto premiestnit aspon na neaku dobu do neake garaze najlepsie vyhrievanej, ked taku nezozeniem tak to aspon nahriat poriadne teplovzdusnou pistolou.
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Dnes sa mi konecne podarilo nastartovat. Kedze som garaz nezohnal tak som auto premiestnil kamaratovi na dvor a vecer asi take dve hodiny som teplovzdusnou pistolou nahrieval postupne koncovy tlmic, stredny tlmic, katalizator, pletenec a niektore nizko polozena kolesa na vyfuku, potom som teda vyskusal nastartovat ale pocul som iba sycanie od katalizatoru, aspon neaky dobry naznak ze uz tadial asi vychadzaju vyfukove plyny. tak som potom este postupne nahrieval jeden tlmic aj druhy az sa mi konecne podarilo po dvoch premrznutych hodinach nastartovat . nechal som ho zohriat a par krat som ho vytocil po obmedzovat , z vyfuku vyslo hadam aj dva deci vody , ale aspon ze je konecne uz punto funkcne. Rano vsak uvidim ci nastartujem :? Este by som sa chcel opytat ci neviete preco ked nastartujem mam otacky raz okolo 1500 a niekedy az 2000, nechapem to.
Unnamed
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Unnamed »

Kdyz je ten motor studeny, tak ma na volnobeh vyssi otacky... Zkus to treba projet, at se dostanes na provozni teplotu a pak by mely byt otacky 900-1000
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Ano ano viem ze ma mat vyssie otacky ked je motor studeny,vtedy to zapne tzv. Automaticky sytic alebo ako by som to nazval,ale preco mi to vyleti az na 1500 az 2000 otacok,ved to by malo byt takych 1000-1100 .ked sa zohreje na normalnu teplotu tak pekne drzi 850 otacok. Ale inak ma stale vysoke
Unnamed
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Unnamed »

Tak to nevim, taky mam kolem 1500 (kdyz nastartuju :lol: ), ted kdyz je -20 a min tak asi motor potrebuje vic otazek. Ale jestli jsou po zahrati otacky v norme, tak bych to nejak neresil.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Po zahriati su v norme,ale ked mi to drzi v rozmedzi tych 1500-2000 je samozrejme aj vyssia spotreba. Napriklad rozbehnem sa zaradim 4ku a auto ide same :/ vyradim rychlost a stale sa drzia vysoko..
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Ale zistil som ze ked zapcham hadicku ktora je napojena na filter tam ako je napojena aj hadica z odvetrania veka ventilov tak mi otacky pekne klesnu na takych 1100-1200. Je to tenka hadicka ktora smeruje do skrtiacej klapky do zadnej strany tusim
dubi
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od dubi »

Ty kola tomu fakt sluší. :wink: Přemýšlím, že koupím ty samé, akorát 14" nebo 15". :D
G1-->Punto(Prodáno)-->Corsa
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Dakujem :) ja som chcel povodne neake 14" ale mam zapisane v TP iba 13" a 15" . Teraz rozmyslam zase nad 13" ale siroke aspon 7" , ale najprv chcem zohnat kratsie sportove pruziny nech to ide k zemi :)
dubi
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od dubi »

Já mám v TP jen 13" a 14". Doma se mi válí ATS Classic 6x13", tak přemýšlím, že bych se do nich pustil. Jinak pokud mi Punťa zůstane, tak půjde taky nejspíš k zemi. :twisted: Radši bych sice komplet podvozek, než jen pružiny, ale uvidíme...
PuntoRacer
Všeználek

Příspěvek od PuntoRacer »

ked sa ti tie ATS len tak doma povaluju a zavadzaju, prijmem ich do daru:) :) :)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
dubi
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od dubi »

To určitě. :mrgreen: To jsou kola co mám na golfíka, ale celkem by mně zajímalo, jak by na puntu vypadali zrenovovaný a na nějakých "normálních" gumách. Pokud bych je tam chtěl dát, tak bych musel nechat zvětšit středovku, ale stejně mi přijdou na punto ideální 14"... :)
henkyha
Fiaťák

Příspěvek od henkyha »

Daj neake foto Golfiku :wink: G I,II,III sa mi velmi pacia . Nad ATS Classic som aj ja rozmyslal, siroke aspon 7 palcov ale odradilo ma to ze by som musel zvetsit stredovu dieru . Tu mas neake foto ako vyzeraju na punte ATS 7x13 :) podla mna celkom dobre ,ale na golf 1 su ako stvorene :)
Přílohy
ats classic 7x13 punto.jpg
ats classic 7x13 punto.jpg (160.4 KiB) Zobrazeno 3738 x
ats 7x13 puntoo.jpg
ats 7x13 puntoo.jpg (117.83 KiB) Zobrazeno 3738 x
ats 7x13 punto.jpg
ats 7x13 punto.jpg (198.02 KiB) Zobrazeno 3738 x
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“