Punto zraz KOŠICE - Ťahanovce_SUDKY 12.9.2009

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
PuntoRacer
Všeználek

Re: Punto zraz KOŠICE 12.9.2009

Příspěvek od PuntoRacer »

HIISS... co sa tyka tych sudkov...jasne ze mozme dat hromadne stretko niekde v meste na benzinke a odtial puntokolona na sudky:)))

co sa tyka nalepiek...navrhy su hotove...kazdy nazor, napad, kritika..vsetko je vitane

bocne okna...predbezny rozmer...40x5 cm

Obrázek

celne sklo 1...predbezny rozmer...20x10 cm

Obrázek

celne sklo 2

Obrázek

zadne sklo...predbezny rozmer...60x7 cm

Obrázek

Uvital by som keby sa vyjadrilo aj vedenie fora, vzhladom na to, ze do navrhu som uviedol aj adresu webu...keby s tym bol nejaky problem, co sa tyka nezelanej reklamy, prip. keby malo vedenie nejake vyhrady, rad by som, aby sa vyjadrili.

Rozmery su zatial predbezne...zatial su v stadiu diskutovania:)

Bol by som rad, keby sa podarilo vybavit, aby sa farby velkych pismen PTF dali menit podla zelania.
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Reklama

elektromusic
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od elektromusic »

Puntoracer...dopredu na čelne sklo by som prijal iba ak tak taku malu rohovu v trojuholnikovom tvare..a na bočne sklo by rozmer bol celkom fajn.a ked nejake cm by sa hodili.
pripomienku mam však ku tej zadnej na zadne sklo..musi byť podla mna ešte dlhšia ..ja by som chcel po celej dlžke skla...hore je dlžka 97cm a keby bola širka nalepky 10cm tak smerom dole ke dlžka skla až 104,5 ..takže tak..širka by podla mna mohla tych 7cm ostať..ale dlžka jednoznačne aspon tych 93-95 cm..moj nazor..meral si dlžku stieracej plochy zadneho stierača ?..tych 7 cm by asi nemalo podla mna vadiť ..musim na to ešte mrknuť..no toľko moj nazor..inač nalepky super :twisted:
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

hej a ešte som zabudol ku tomu miestu stretavky pre tych čo pojdu z okolia KE a inych časti vychodu slovenska...stretko by bolo idealne pre vas pri Tesco pumpe pri HYPERTESCU ..obrovske parkovisko..Tesco najde každy si myslim..moj nazor..prišiel by som aj ja tam a spoločne na sudky potom..
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak moj nazor k tym nalepkam je taky..ja som na zadok nechcel moc dlhu nalepku idealny rozmer co som spominal bol 60-70x9,,lenze ak mi poslal PuntoRacer navrch na celne sklo bez webu napr: tak som si myslel ze tento navrch na celne sklo bez webu by bolo vhodne pouzit aj na zadne sklo?Lenze ja musel by som lepit tak jak tuto aj inu nalepku nizsie..a to od gumy ako konci 13cm dole medzera a od tamat lepit,kvoli tomu ze mam z vnutra 3.brzdove svetlo namontovane a aby mu ta nalepka nezaclanala,to by bolo totiz v pohode
Inac si myslim zeby nebol aj problem ak by si kazdy zadal svoje rozmery na kazdu nalepku ake chce a take by sa dali urobit,na rovnakych by sme sa asi nezhodli,lebo kebyze som pouzil(prilepil) navrch na zadne sklo na zadne sklo,tak mne by ta dlzka cez 90 moc nevyhovovala..nechcem to az po koniec,
Puntoracer
Ja som ti vcera vypisoval na pokec aj na plochu ale si neodpisoval,a RP zevraj nesli,tak pisem sem,,ze ak mozes mi este posli navrch predneho skla bez webu v zltom a modrom prevedeni,rozhodujem sa este medzi tymito dvoma farbami,ale asi zrejme pojdem do zltej,potom uz len rozhodnem ktory styl nalepky kde pouzijem,lebo kombinovat sa da..a rozmery dam vediet svoje ake by som chcel..
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Elektromusic
No trepat sa az ku Hyper tesku na druhy koniec je opat zbytocne,uz ked tak zvolit nejaky iny obchodny dom niekde blizsie v centre mesta..ako Carrefour,alebo by bol idealny aj NAY elektrodom?
Obrázek
My Topic
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

No vsetko je super,ale HIISS ako som spominal(a urcite niesom jediny) vobec v KE nevyznam,myslis si ze ked vojdem do centra,ze trafim niekde ku nay elektrodomu???Ja by som navrhoval stretko na benzinke (tusim slovnaft) ktora je hned pri vjazde do kosic (Herlianska ulica)Alebo nech tam po mna niekto skoci,lebo naozaj nemam chut bludit pol dna po KE :?
HGT
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

HISS : brzdove svetlo mam aj ja..to je najmenši problem..ale ten rozemr nalepky na zadok je fakt malo ked date iba 70 cm ..nech napišu tí ktory maju original puntotuning fans nalepku..aky je tam rozmer...a k tomu miestu stretka len tolko že Carrefour a NAY je dosť odveci miesto a vobec to nieje v centre..a Hyper tesco je ovela viac bližšie do centra..a odtial by sme to maly len na skok na sudky..ale zase ja sam tu asi nerozhodnem o tom kde to bude..
PuntoRacer
Všeználek

kazdy napishte rozmery ake chcete...lebo napr. ja tiez nechcem zadnu nalepku od okraja po okraj okna...a mozno sa da urobit aj jedna velka dopredu...nad tou este uvazujem...chcel by som tie nalepky mat do zrazu hotove (coz je tyzden) thakze sups pishte farby rozmery typy

HIISS... pre tych ktori pojdu z PO a MI je Carefour velmi daleko..ked si tak vezmes thak sudky su v podstate hned pri hypertescu..takze to by museli ist krizom cez cele mesto ku carefouru a potom krizom cez mesto spat na sudy...my dvaja sa mozme stretnut trebarss na pumpe na jantarovej za rybou
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

Puntoracer: No ja by som chcel okolo tych 90cm určite..to už nieje od okraja po okraj..60cm je veľmi maaalo..a aky podklad tam bude ? čierny ?..tie pismena chcem žlte samozrejme :) podla farby auta..a presne ako hovoriš..trebars Stanno ide z PO..hypertesco hned pod nasom..dalsi šraci idu smerom od MI alebo TV..tiež maju cestu ku Tescu..takže neviemno..ja už sa prispôsobim Vam ale tak rozumne by bolo Hypertesco..vyjadrite sa tí ktory idete z okolia :idea:
PuntoRacer
Všeználek

no podklad som myslel aby bol priehladny...priehladna folia
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

no ok..vyhovuje :wink: ..ale s tou dlžkou dačo urobme PLS , lebo 60 cm to je malo..to potom nechcem taku malu :x
PuntoRacer
Všeználek

pokial sa bude dat spravit tak, aby aj rozmery boli volitelne thak nevidim v tom problem aby kazdy dostal taky rozmer aky jemu vyhovuje
Marol
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marol »

Chlapi, skúste niekto tak orientačne spočítať koľko nás je, aby bol nejaký prehľad, zatiaľ.
FIAT Punto Mk2b, 1,2l; 8V, 44kw-60k, r.v.: 2005
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=166" onclick="window.open(this.href);return false;
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Marol
sme s tebou 8-9 ratam aj seba v tom kazdeho ,uz som pisal v predoslom prispevku
Puntoracer
Ok sa stretneme nekde pri Rybe na pumpe,ohladom tych rozmerov tak najlepsie by bolo ak by si kazdy dal vlastne rozmery a si urci aky navrch chce na auto a ktore vsetky z tych ktore si urobil,nevidim v tom problem preco by sa nemalo dat,ak sem kazdy napise iste rozmery ake chce mat.ja uz som si navrhy vybral ake umiestnim,aj vo farbe som rozhodnuty,este zajtra zavcas rana prejdem este raz metrom ci by boli fakt idealne rozmery ake som si vybral.a. doobedu ti napisem sem ich
Naposledy upravil(a) HIISS dne 04 zář 2009, 23:16, celkem upraveno 4 x.
Obrázek
My Topic
Marol
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marol »

Ujednotilo na to na termíne 12 September?
FIAT Punto Mk2b, 1,2l; 8V, 44kw-60k, r.v.: 2005
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=166" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Punto - srazy“