pošlu pošlu neboj,já taky na to víko čekal a nemohl se ho dočkat....Rostik.L píše:nezapomen mi ty peníze poslal nebo se jich nedočkám?slíbil jsi tento týden a pořád nic.příště už nebudu nikomu nic leštit.zadarmo to dělat nejde.

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
pošlu pošlu neboj,já taky na to víko čekal a nemohl se ho dočkat....Rostik.L píše:nezapomen mi ty peníze poslal nebo se jich nedočkám?slíbil jsi tento týden a pořád nic.příště už nebudu nikomu nic leštit.zadarmo to dělat nejde.
aha jakože ta hřídel s tou řemenicí je délší víc vystrčená než na obyč altiku? ono je tam těch pastiček docela víc ještě,ale to by bylo na hodně psaní, mě už na italských autech pomalu nepřekvapí nic .....rossi píše:problém není v šířce řemenice ale ve vzdáleností od čela alternatoru.Některé ji maji víc vysunutou. Jedině upravit uchycení a zkusit posunout alternator.
jde to bez převodovky,ale ja měnil i komplet spojku tak jsem to vyhodil celé ať je k tomu lepší přístup a líp se pak nasazuje převodovka na motor.Ja to zvedal hupcukem takovým prťatým fajnýml-cizek píše:čus, proč si to nevyndal bez převodovky?? To nejde?? Já mám v plánu (už asi půl roku) taky měnit motor,ale nemám garáž ani žádný hák, tak mám v plánu ho vyndat na etapy (bez převodovky)... sundat nejdřív hlavu a pak teprve blok s vanou. Mám v plánu ho vyndat růčo (cca 3 lidi) a horem...když by se vešel spodem tak možná tak. Myslíš že je to reálný?? Co jsem zkoušel zvedat ten vyndanej motor (bez hlavy a oleje) tak v jednom se to nechá a ve dvou už je to jak malina
no svody jsou střikle vypalovací barvou na vysoké teploty,a jinak blok,hlavu a vše kolem jsem myl Arvou xkrátDohy píše:tak znova !cim jsi to vydrbal kolem svodu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |