MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Dohy

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MIKI-GT píše:
Dohy píše:
MIKI-GT píše:At už je teplo at bráška vytáhne puntíka ven :D

Dohy měli jste se vidět s Projdasem v mým gt s tím notebookem, všichni mysleli že ladíte mapy v řj :D :D
TJN masakr. kazdy to sezral... kam jdes s tim notebokem ... cipovat :-D GT
:D mě čeká asi už o víkendu pitvání motoru a nabírání mrtvých psů zpět do smečky... Ale ten náklad v kufru v pick-upu 8) krásná renovace kol
HLAVNE ZE SE MI SMALI pick- upem na sraz a pak kdyz pick- up jim natrrhl prdel .. na sprintu (bikerovi , a ty alfe 1,4 ) tak byli nasrany .. a pak kdyz JESTE VIDELI CO PICK-UP veze domu uz jim do smichu SAKRA NEBYLO 8) 8) 8) vis co mi tam ten jeden rekl s tou alfou ... prej : ty voe.. ty puntem me natrhnes.. pick upem :-D a ze FOUKALO A TEN ODPOR ... :-D a prej ty kdybys jel FACKEM tak z nej dostanes dusi a ujedes :-D LOL
Reklama

MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Dohy píše:
MIKI-GT píše:
Dohy píše: TJN masakr. kazdy to sezral... kam jdes s tim notebokem ... cipovat :-D GT
:D mě čeká asi už o víkendu pitvání motoru a nabírání mrtvých psů zpět do smečky... Ale ten náklad v kufru v pick-upu 8) krásná renovace kol
HLAVNE ZE SE MI SMALI pick- upem na sraz a pak kdyz pick- up jim natrrhl prdel .. na sprintu (bikerovi , a ty alfe 1,4 ) tak byli nasrany .. a pak kdyz JESTE VIDELI CO PICK-UP veze domu uz jim do smichu SAKRA NEBYLO 8) 8) 8) vis co mi tam ten jeden rekl s tou alfou ... prej : ty voe.. ty puntem me natrhnes.. pick upem :-D a ze FOUKALO A TEN ODPOR ... :-D a prej ty kdybys jel FACKEM tak z nej dostanes dusi a ujedes :-D LOL

to jo no..já to sledoval z dálky z puntíka ale dával jsi jim tam pěkně :D ten náklad byl moc krásnej....bude to bombice.. Já gt taky trošku potrápil..akorád sem za 3 furt hrabal..až na čtyřku se to chytlo
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MIKI-GT píše:
Dohy píše:
MIKI-GT píše: :D mě čeká asi už o víkendu pitvání motoru a nabírání mrtvých psů zpět do smečky... Ale ten náklad v kufru v pick-upu 8) krásná renovace kol

to jo no..já to sledoval z dálky z puntíka ale dával jsi jim tam pěkně :D ten náklad byl moc krásnej....bude to bombice.. Já gt taky trošku potrápil..akorád sem za 3 furt hrabal..až na čtyřku se to chytlo

NEVERILI ZE Z NEJ DOSTANU 170 a ze tohle lita:-D
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

a jakypak naklad ? neco na punťu ? 8)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Z.L.Y.
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z.L.Y. »

Katy píše:a jakypak naklad ? neco na punťu ? 8)

šak píše kola ...
e-mail: jpstyling@seznam.cz
New: http://www.zly.blog.cz

-------------

car: Fiat Marea weekend 1,6 16v. snížená sériovka na "17"tkách , ale
už má nového pána.

Family car: Citroen xsara picasso
Jsem Ital s Francouzkým autem.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jo pardon, zase moje slepota :lol:
a taky jsem to cetla ob-radek,kdyz to jsou takove romany. :oops:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Neco na puntika... nic duleziteho , jen malickost... a vsak dokonalost
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Dohy píše:Neco na puntika... nic duleziteho , jen malickost... a vsak dokonalost
:lol:
Punto GT - prodáno
luckyna
Znalec

Příspěvek od luckyna »

Dohy píše:Tak dnes se mi USPESNE podarila dalsi dulezita cast... k puntikovi : )) vice na punto sraziku : ) BTW:venco pro tebe.. :) kdyz zagorka tak zagorka !! 8) :!:
a co????
tak proč to sem píšeš,když nic neprozradíš :( :(
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

luckyna píše:
Dohy píše:Tak dnes se mi USPESNE podarila dalsi dulezita cast... k puntikovi : )) vice na punto sraziku : ) BTW:venco pro tebe.. :) kdyz zagorka tak zagorka !! 8) :!:
a co????
tak proč to sem píšeš,když nic neprozradíš :( :(
to vis kdyz venda tvrdi ze jsem zagorka tak si na ni hrajeme: )..
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

chci se tu poradit... zima defakto odezniva... stala se nam takova vec... motor jsme vcera natocili po cca 1.5 mesice... mozna dyl... olej tam je... to vime.. ale kdyz to naskocilo ty vado ... :roll: zvuk jak kdyby jel na sucho no az sem chytal soky... a strach nemuze se tomu nic stat ze ne ? jinak aktualni vzhled meho krasneho 1.2 skoro gt :) Obrázek
Jenda01
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda01 »

Jak Ti dlouho stál, tak stek všechen olej do vany, po nastartování šel na sucho pro to ty zvuky. Chvilku trvá něž se olej dostane do celého motoru. Nejlepší je ho před nastartování část vypustit a spátky nalejt do motoru.
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Jenda01 píše:Jak Ti dlouho stál, tak stek všechen olej do vany, po nastartování šel na sucho pro to ty zvuky. Chvilku trvá něž se olej dostane do celého motoru. Nejlepší je ho před nastartování část vypustit a spátky nalejt do motoru.
aha.. sakra sakra.. stal asi 2 mesice no .... a ty jo no bezel asi 5 minut.. nemuze se mi to zadrit? :(
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

JJ olej stekl, měl jsi zalýt vačku olejem než se to nastartovalo.. Já když přes zimu rozebíral auto a pak po 3měs jel tak jsem okamžitě zničil vačku... ted je zase rozebraný motor takže až se to složí tak zalít a je to.. odendej vačkovej kryt a podívej se na všechny ty zuby jestli jsou krásně hladký
Punto GT - prodáno
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MIKI-GT píše:JJ olej stekl, měl jsi zalýt vačku olejem než se to nastartovalo.. Já když přes zimu rozebíral auto a pak po 3měs jel tak jsem okamžitě zničil vačku... ted je zase rozebraný motor takže až se to složí tak zalít a je to.. odendej vačkovej kryt a podívej se na všechny ty zuby jestli jsou krásně hladký
HM TAK TO JE UZASNY DO PICE :( hele bezelo to asi kolem 3minut nak tak to k NESTESTI STACI CO :( mno se podivam no ale nejsem nadseny ztratili jsme nejaky KONIKY :(
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“