MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No podvozok este nemam moc vyskusany ale na ceste sa sprava velmi dobre no a znizenie je strasne velke da sa nastavit az -120mm takze naozaj az na brucho pomaly sa da auto posadit. Ja to mam momentalne znizene o nejakych 6 az 7 cm ale vravim zavitov tam mam este dost kludne by to slo este nizzise ale blatniky ma uz pustia len nejake 2 cm a to uz bude naozaj zarovno. No a tuhost je tam stavitelna ale podvozok je sam o sebe uz dost tvrdy aj ked je nastaveny na najmensiu tuhost no a ked sa tam nastavi najvacsia tak auto skoro ani neprepruzi take je to tvrde no a co sa zadku tyka ten neni stavitelny je napevno...To ma dost nastvalo ked mi prisiel lebo slubovali ze to bude komplet stavitelne ale co uz zevraj na punta nerobia stavitelny zadok...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Reklama
nooo, tak to je gooool. oni to totiz vsude pisou ze i zadek stavitlny.
no, jde udelat zadek stavitelny, ale taovym "bazmekem" ktery se da jeste pod pruzinu a pak tim tocis a stlacujes tu pruzinu. Videla jsem to na Lupo, taky ma zadek ja punto.chjo
a jeste povis mi: jestli mas typ - street, sport nebo racing ? nebo nevis ) tam se to odviji jak jde stelovat tuhost.
tak s tim snizenim to je ale pecka
no, jde udelat zadek stavitelny, ale taovym "bazmekem" ktery se da jeste pod pruzinu a pak tim tocis a stlacujes tu pruzinu. Videla jsem to na Lupo, taky ma zadek ja punto.chjo
a jeste povis mi: jestli mas typ - street, sport nebo racing ? nebo nevis ) tam se to odviji jak jde stelovat tuhost.
tak s tim snizenim to je ale pecka
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No zacina to vyzerat tak, ze mile punto bude mat opat asi novy lak...este to neni iste ale asi sa tresnem po vrecku a dam to streknut inde nejakej firme a dam inu farbu....Lebo ja som taka povaha ze ked niesom maximalne spokojny a afto neni uplne dokonale tak proste nemam dobry pocit hehe ja viem som asi psychac ale co uz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Dohy: ta tiskarna sa vola stavebne sporenie heheh vyzera to tak, ze koli mojmu tuningovemu snu budem spavat v aute hehehe
2Vencapunto: Ja viem som maniak ale tak co uz mam robit ked sa mi to nepaci ta terajsia farba
2Shane: No veru uz sa mi zda ze som az moc odvazny ale hadam sa uz konecne nejak preluskam cez to a punto bude vyzerat nakoniec tak ako som si to predstavoval....
Inac to teda zatial vyzera na modru aj s mojej strany...ale este uvidime aku
2Vencapunto: Ja viem som maniak ale tak co uz mam robit ked sa mi to nepaci ta terajsia farba
2Shane: No veru uz sa mi zda ze som az moc odvazny ale hadam sa uz konecne nejak preluskam cez to a punto bude vyzerat nakoniec tak ako som si to predstavoval....
Inac to teda zatial vyzera na modru aj s mojej strany...ale este uvidime aku
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Semo: No podvozok stal 27 000 Sk aj s dopravou do SR
21/3JohnnyBOSS: No calunenie stoji zatial lebo calunikovi prisiel na calunenie nejaky veteran z Nemecka ale mne to zatial neva..zatial je cas uz treba urobit len tie 2 predne sedacky a nejake drobnostky
2Dohy: No co sa laku tyka, no uvidime...ak bude nejaka dobra ponuka na prestriekanie tak pojdem do toho ak nie tak sa na to vykaslem...Uvidime
21/3JohnnyBOSS: No calunenie stoji zatial lebo calunikovi prisiel na calunenie nejaky veteran z Nemecka ale mne to zatial neva..zatial je cas uz treba urobit len tie 2 predne sedacky a nejake drobnostky
2Dohy: No co sa laku tyka, no uvidime...ak bude nejaka dobra ponuka na prestriekanie tak pojdem do toho ak nie tak sa na to vykaslem...Uvidime