Tak s tym platom je to urcite lepsie,to nedrci tak-nechveje je pevnejsia..lepsi tlak sa vyvija
Pepaxx
neni to najlepsie vyskladane,prv som kupil ten set zosik a subac prenho,zosik je len 225W a subac 300w,takze je to z tych slabsich,ale mne to pomerne staci,raz som uvazoval o vymene ale to je dost drahy spas,subac by som chcel len novy a taky lepsi aj 300E,a zosiky su brutal drahe..i ked ten by som kupil aj od ruky,no som si to zobral tak ze neskor ak bude nove auto tak jeho mi bude asi luto takto rozbijat,a je to len o base tak skoda aj peniaze zas tak rozhadzovat,vela zalezi aj tlmenie,ake je velke priestranstvo v aute a ako je robene,takze neni to zle,a zalezi aj od pesnicky ako je urobena basovo atd
Potom som kupil davnejsie repro JBL ,predne 55W RMS,a zadne 100W RMS,nane ten zosik co je na subaci polozeny 4.kanal 4x60W RMS pri 4ohm,a 4x80W RMS pri 2ohm ma,ale JBL sa zacalo kazit-zadne ovaly dvakrat tak som reklamovla a zamenil za tie hifonics,a predne som odpalil amaterskym nastavovanim hudby co uz,takze aj tie som zamenil za hifonics..a do oboch parov som uz poriadne vlozil stali ma predne 130E niecoa to iste aj zadne,predne aj zadne maju nejak 125W RMS pise vyrobca,zatial som plne spokojny hraju,zosik samozrejme im tolko nedoda aky maju vykon ale je to len hlas..takze staci..ak by sa malo vylepsit tak viac ten bas by postacil,auto mam aj vytlmene odzadu..rezerva a boky smerom dopredu cely bok...takze aj to pomohlo lebo dvere sa tak netrasu...pobadal som to.TUto hudbu uz nechavam..vkladat peniaze by sa dalo stale..ale osm si povedal ze vsetko potrebuje svoje hranice..a od kupi auta som sa riadne rozbehol a velke love do toho uz vlozil,tak isto jak som chcel new lak,a potom by ma karaly mozno este vacsie disky,a vselijake ine vecicky..proste chce to STOP
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
..Teraz uz len davam auto do poriadku po estetickej stranke po zime..nejake skrabance,ci hrdza a tak,a klasika ako udrzba sa staram..Co pribudne nove este xenony zrejme..tie ma karaju uz dlho,a skusim spravit kopiu ostrekovacov..a to je asi sio. Vcera som farbil vyfuk,este predne stierace mi kvitnu aj tie treba,a potom podvozok,Mam tam niekolko flakov.Po dvoch rokov co som natieral smolou..tak ich niekolko sa ukazalo.Kufor mam spraveny konecne cely..farbil sa na troch miestach,tak isto aj pokriveny pravy zadny podblatnik je uz vymeneny.Auticko sa snazim teraz len vychutnavat,zachovat jeho aku taku krasu i ked je to z roka na rok tazke koli zime,a hlavne nanom setrit a nasetrit na nieco uz poriadne oproti tomuto