TV-Punto píše:Tak som sledoval trosku tvoju temu a nejak mi to stale vrtalo hlavou, tak som predal octavku a zohnal 5ku bavor v kombiku, uz som to pochopil... Tak ale teraz k veci, tie ladvinky v maske sa ako vyberaju? Ten xicht sa mi paci v ciernom...
konecne ) e39 mas?
Jezdec píše:Jeste dotaz, jak zvladas zpomalovaci prechody napriklad u skol?
uplne v pohode zastavim pred nima a pomalu ladne je prejedu, potom plnej plyn a jsem v prdeli
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
Fakt, zadny tuzing, zadne preplacane doplnky, jen to, co tomu autu doopravdy slusi a navic jeste jede Tohle punto se ti opravdu povedlo... A aji bavoracek vypada dobre, jde videt ze se v tom vyznas a je to tvuj konicek, ze si to fakt uzivas a davas si zalezet. Mas styl
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
snazim se... ale je to vse o vkusu, nekomu libi, nekdo rika tuzing, hnusny, plecka a tak... co clovek to nazor... ale nejvic zalezi na tom co se libi dotycnymu, auto se vzdy musi libit majiteli
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
Zetes: jak rikas, kazdemu se libi neco jineho Ty znaky nahodou vypadaji solidne, pouze nechapu ten vyznam. Ale na auto by se hodilo spis neco Italskeho nez Cinskeho, to je pravda
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
je to slovickareni... nowhere muze byt no where nebo now here... nikde nebo ted tady
rozhodne cinsky jsou 1000x lepsi nez trapna nalepka Ferrari na Fiatu