Taky můžu jen souhlasit... Když je dobrej a pevnej podvozek a k tomu pěkně zahřátej motor, tak šlape jak hodinky... alá já ještě musím sehnat ten pevnej podvozek
Souhlasim...neni nad to natrhnout takovym machrikum prdel ja uz jich mam par za sebou a hlavne nenapadne...jedine co me prozrazuje je zvuk a zadni kotouce
Dohy píše:Mohu s Pajou Jedine souhlasit kamarad mel Octavii 4x4 benzin obsah nevim presne 1.6 1.8 ? ... a taky jsem mu ujel ... a neveril ze tam mam 1.2 hlavne tedy v zatackach pry jako docela ze sem ujel souhlasim s tebou Pajo !
1,6 nebo 1,8 4x4 to se dělalo? Nedělaly se jenom 2,0(menší výkon než 1,8 ),1,8T a TDI?
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
Dohy píše:Mohu s Pajou Jedine souhlasit kamarad mel Octavii 4x4 benzin obsah nevim presne 1.6 1.8 ? ... a taky jsem mu ujel ... a neveril ze tam mam 1.2 hlavne tedy v zatackach pry jako docela ze sem ujel souhlasim s tebou Pajo !
1,6 nebo 1,8 4x4 to se dělalo? Nedělaly se jenom 2,0(menší výkon než 1,8 ),1,8T a TDI?
no ono to sou sice 4x4 ale neni to stalej pohon nybrz je to haldex a ten sepne zadek jen kdys zahrabe predek nebo kdys seslapnete na plno plyn tak to sepne jen na par vterin a pokud vim tak se to neda ani elektronicky nastavit takze je to stejnak na 90% predokolka