TUNING - Čirá optika světel / přední zadní

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
Katy
Všeználek

Re: Homologace

Příspěvek od Katy »

Carlos píše:
Katy píše:
Milsn píše:Ta cena je docela pěkná, mají ale homologaci??? Jaký zkušenosti máte s policií a s STK?
ty jo, takovy kecy miluju....

jsou to svetla na Punto takjsou proste na Punto. a policajt vi stejne prd....
jestli je homologace oznaceni E8 takjo.... a vubec,mely by byt schvalene pro Eu takze v klidu.

ja je mam uz rok a bez problemu zatim.hlavne ze svitis ne ? :()))
V klidu, ona ta homologace je pro někoho celkem důležitá... Bys koukala jak by se po tobě pojišťovna povozila, že tě ten co zavinil nehodu nemoh pořádně vidět, protože si neměla požadovaný osvětlení vozidla a hotovo... Bez nároku a totálku punto si budeš moct dát akorát tak do šrotu :( Stačí i jinej rozměr gum a lítáš v tom-vlastní zkušenost-první po ćem šel likvidátor jestli tam mam gumy podle TP... Dokonce si to i fotil a pomálu i hloubku dezénu měřil...
o tom vim.... jak je nehoda a nemas upravy v TP tak se s tebou bavit nikdo nebude a jeste budes na vine ty ikdyz za to treba nemuzes.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Reklama

Katy
Všeználek

Re: Black Angel EYE

Příspěvek od Katy »

cz833648 píše:Tak jsem koukal a hledal a nekde je maji za 4.990, ale nevim jakej je presne rozdil v tech verzich..... podle mne jsou od roku 93 - 99 vsechny stejne
http://www.x1.cz/index.php?page=shop.br ... t&Itemid=1

Obrázek
VSAK TO JSOU TY CO JSEM SEM DAVALA O STRANKU VZAD.... :!: :evil:

2lucky: nejjednodussi je,si tam napsat maila a necekat na ostatni ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

tak jsem zjistila jednu podstatnou vec u techto svetel :
predni svetla maj vzadu za cockama dva stelovaky... jeden jde nahoru a dolu cocku a druhej doprava a doleva :))))
a proto jsem jezdila se mzouratkama ... a prd videla pac jsem je mela smer do zeme. ted uz jsem si to nastelovala...
vedel to nekdo ? :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
PulMiloš
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PulMiloš »

jojo, samozřejmě, že jsem to věděl :-) Hned jak jsem je nandal, jel jsem ke známýmu na štelovačku před přístroj
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

PulMiloš píše:jojo, samozřejmě, že jsem to věděl :-) Hned jak jsem je nandal, jel jsem ke známýmu na štelovačku před přístroj
a jak svitej ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Paja
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Ne ze bych se chtel nejak chlubit nebo co ale tohle byla prvni vec ktere jsem si vsiml na svetlech "stelovani cocek".
2 Katy: proto jsem rikal ze sviti pekne a divil jsem se ze tobe ne- mozna jsem to trosku prisuzoval tomu ze jsou cerny.

Jeste kdyz jsem to predelal tak ze pri dalkovych sviti i potkavačky a parkovačky je to parada svetla jako ve dne.Bomboek na dortiku je kdyz se jeste zapnou mlhovky tak to jsem jak kamion.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Paja píše:Ne ze bych se chtel nejak chlubit nebo co ale tohle byla prvni vec ktere jsem si vsiml na svetlech "stelovani cocek".
2 Katy: proto jsem rikal ze sviti pekne a divil jsem se ze tobe ne- mozna jsem to trosku prisuzoval tomu ze jsou cerny.
myslis jako ze ten podklad ma vliv na svitivost ? :lol: :lol: :lol: :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Milsn
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milsn »

Myslíte, že byste mi někdo mohl z Angel eyes opsat to homologační číslo? Rád bych si to ověřil přímo na STK. Jako příklad uvedu čirá zadní světla na 120, číslo i Éčko mají, ale STK vás vyrazí.. Díky moc.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Milsn píše:Myslíte, že byste mi někdo mohl z Angel eyes opsat to homologační číslo? Rád bych si to ověřil přímo na STK. Jako příklad uvedu čirá zadní světla na 120, číslo i Éčko mají, ale STK vás vyrazí.. Díky moc.
myslis E8 ? a proc vyrazi ?
je to primo na punto je .... ale asi proto ze neprimo od fiatu co.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Milsn
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milsn »

Moc tomu nerozumím, ale u těch škodovek je to tak, že výrobce těch čirejch koupil formu od původního výrobce.. Éčko tam zůstalo, ale světla z čirýho plastu žádnou kontrolou neprošli.. Jestli je tam nějaký delší číslo, napiš mi ho prosím..dík
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Milsn píše:Moc tomu nerozumím, ale u těch škodovek je to tak, že výrobce těch čirejch koupil formu od původního výrobce.. Éčko tam zůstalo, ale světla z čirýho plastu žádnou kontrolou neprošli.. Jestli je tam nějaký delší číslo, napiš mi ho prosím..dík
ja nemam svetla ani auto po ruce. no tohle jsou od ruznych znacek... a v Nemecku nic nekontrolovaneho nepusti ven.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Milsn
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milsn »

Ok, není náhodou nutnost seřizování výšky světel přímo z kabiny?? To Angely asi neumí co? U našeho Favorita je to dost trápilo,když to nefungovalo..
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Milsn píše:Ok, není náhodou nutnost seřizování výšky světel přímo z kabiny?? To Angely asi neumí co? U našeho Favorita je to dost trápilo,když to nefungovalo..
no tady angels na mk1 nemaj ani konektor na zapojeni serizovani, musis rucne.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

takze to ovladani ktery mam ted je k nicemu ?pak
Milsn
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milsn »

Já si právě myslím, že nutností je ovládání z kabiny..:( Ale stejně je to podle mě k ničemu..
Naposledy upravil(a) Milsn dne 19 bře 2007, 16:19, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“