PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno

Chcete zástupce Punto klubu pro SK - Mafiho ???

Ano, ať to zkusí
18
82%
Ne, vyberme někoho jiného
4
18%

Celkem hlasů: 22

mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

uhm

Příspěvek od mafi »

suhlasim ,je nacase aby sa nieco rozhybalo,aby napady neostavali len tu na nete ale aby sa riesili aj nazivo na stretkach .
Reklama

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

mno, zajimava debata.
Jinak nas to stalo hodne casu a usili rozjet ten klub !!!!
nebylo to ze dne na den ale z ROKU NA ROK !
je potreba mit aktivni cleny , pac jak mam zkusenosti z Girlstuningu, rikalo se o nas, ze jsme jen "seznam na webu" a tohle jsem u Puntaku nechtela .... a podarilo se. Jezdi nas na srazy vic nez dost ! Lidi se snazi delat na autech jak muzou (kazdy nema penize) a to taky chapem pac i ja jsem kdysi zacinala.
ale to uz odbiham od tematu..... zatim jsem tady ale nenasla Mafi tvoji odpoved na to, proc nechces vzit moji nabidku ??? nebo o ni premyslet ??
Proc chces za kazdou cenu SVUJ klub? vzdyt bys ho temer mel... s nasi nabidkou.
Zastupce pro slovensko mel byt kdysi Lulo ale nejak to padlo (bez komunikace)... a nikdo dalsi se nam nenabidl, nebo jsme nevedeli koho oslovit.
Jinak ja jsem treba byla uz 2x v Trencine na Autotuningu a klidne pojedu zas. akoratze jsem se tam potkala POUZE s Majcem ! ost.se nejak neprihlasili i kdyz to bylo domluvene.
Ja chapu vidinu vasich srazu a ruznych regionalku.... to co mame my, ale nemusite se hned "delit" ... nebo jasne, ze kazdy muze byt v kolikati klubech chce, ale delat dva temer stejne (navic kdyz ten nas uz ma zaklad) :roll: Tohle proste nechapu :!:
Neni to sranda vsechno zajistovat, organizovat atd. my jsme na to tri a mozna i proto to slape jak hodinky (ikdyz jedna vec je vic na tom a jina na tom...) !
V tom pripade po Vas muzeme vyzadovat at si zalozite i vlastni forum... kdyz uz bysme zachazeli do detailu. :roll:
Naposledy upravil(a) Katy dne 28 úno 2008, 23:04, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Re: uhm

Příspěvek od 5-ko »

mafi píše:suhlasim ,je nacase aby sa nieco rozhybalo,aby napady neostavali len tu na nete ale aby sa riesili aj nazivo na stretkach .
No ja mám záujem... Foto si ale musím spraviť, nemám... Daj aj ty, z vonku je to fpohode
...já sem uši a ty si až po uši v hovnech...
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

No Katy Mafi to tak isto nemyslel. Chcel som mu len vysvetliť ako sa veci majú... Neni to len tak.. A ja viem, koľko toho času mafi má. Menej ako ja..
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

V čom spočíva ten zástupca?
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

katy

Příspěvek od mafi »

katy ,co sa tyka tvojej ponuky uz sme s 5-tkom nad nou rozmyslali ,amozno by som to nakoniec aj myslim ze zobral na svoje triko a bol by som zastupca pre SR aj ja osobne ak stym ostatny suhlasia ,ale potrebujem tu vidiet napisane od ostatnych ich suhlasi,inak do toho nejdem .
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jestli muzu (i kdyz to treba bude k nicemu) rada popisu co by mel zastupce na SK delat :
Urcit orgaizoat srazy jak na srazech tak regionalni tak proste Punto (treba jak jsme meli kemping), s tim ze se treba i pozveme navzajem.
Kontaktovat nove cleny, komunikovat s nima po mailu i s temi stavajicimi,sledovat jejich aktivitu/neaktivitu, pokud by mel nove upravy,aby zaslal fota a aktual.profilu, zajistovat klubove veci od nas pro SK a proste pomahat si navzajem.
My bysme meli svoje, Vy byste meli svoje, akoratze klubove logo, web a forum by byly spolecne (coz je spousta starosti usetrenych,i tak jich bude dost).... PUNTO KLUB JSME TOTIZ ZAKLADALI ZA UCELEM SPOJIT DOHROMADY CO NEJVICE LIDI,KTERI TUNI SVEHO PUNTIKA at uz z SK nebo CZ ! PROTOZE SE TOTO AUTO NETUNI TAK CASTO JAKO NAPR.VW !
sory, ale pripada mi to krapet jako podraz.. udelat si svuj ! az ted. :roll:
Ja nevim jak jinak to jeste vysvetlit... :(
Me se proste nechce delit.. :(mam rada vsechny takhle pohromade a ze vychazime.
Ted jsme dokonce zajistili (paja) ucet pro platby prispevku z SK !
Naposledy upravil(a) Katy dne 28 úno 2008, 23:18, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Re: katy

Příspěvek od 5-ko »

mafi píše:katy ,co sa tyka tvojej ponuky uz sme s 5-tkom nad nou rozmyslali ,amozno by som to nakoniec aj myslim ze zobral na svoje triko a bol by som zastupca pre SR aj ja osobne ak stym ostatny suhlasia ,ale potrebujem tu vidiet napisane od ostatnych ich suhlasi,inak do toho nejdem .
Choď do toho... Pôjde nám to hladšie a rýchlejšie... Ja som za teba, držím palce a chcem vedieť jak to dopadlo, takže v práci mi povieš.... A vyzisti čo obnáša ten zástupca... Mohly by sme byť aj dvaja... Nie? Teraz to naberá kurz... ;-)

No musím ísť už dohajan... presedel som za kompom viac ako dosť... Zajtra sem ešte juknem...

A Mafi - nefuč sa! ;-)

Peter
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

to 5-ko: urcen bude jeden hlavni, ktery bude komunikovat s nama (at v tom neni zmatek) . kolik dalsich mu bude pomahat uz bude na nem...

co obnasi zastupce jsem napsala vyse ;) :arrow:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

Jasnačka... No Mafi, bude to ťažké, ale poďme... Dám ešte vedieť Milanovi...
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

katy

Příspěvek od mafi »

takze tebe sa delit moc nechce?tak preco si mi davala tu ponuku na zastupcu pre SVK?uhm nechapem
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

mafi píše:takze tebe sa delit moc nechce?tak preco si mi davala tu ponuku na zastupcu pre SVK?uhm nechapem
ale neee, jakoze se mi nechce trhat klub cely, jako co se aut tyce.
ta nabidka stale plati... a udelala jsem ti i hlasovani, jak jsi rikal at se vyjadri i ostatni ju ;)
ale ja jsem pro !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

mafi píše:katy ,co sa tyka tvojej ponuky uz sme s 5-tkom nad nou rozmyslali ,amozno by som to nakoniec aj myslim ze zobral na svoje triko a bol by som zastupca pre SR aj ja osobne ak stym ostatny suhlasia ,ale potrebujem tu vidiet napisane od ostatnych ich suhlasi,inak do toho nejdem .
PROTO ZADAM OSTATNI KTERI SLEDUJI TUTO DEBATU, AT HLASUJI !!!
A KTERI Z SK JESTE NESLEDUJI, AT ZACNOU :idea:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

5-tko

Příspěvek od mafi »

tazke to je aj teraz a aj bude v buducnosti ,organizatori to mali a maju vzdy tazke ,to viem ..ostatny sa vecsinou iba zvezu
Katy
Všeználek

Re: 5-tko

Příspěvek od Katy »

mafi píše:tazke to je aj teraz a aj bude v buducnosti ,organizatori to mali a maju vzdy tazke ,to viem ..ostatny sa vecsinou iba zvezu
a to me treba strasne bavi, organizovat... :) a videt pak radost ostatnich ze se to povedlo a me to tesi pak dvojnasobne. :D
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Zamčeno

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“