PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
mno, zajimava debata.
Jinak nas to stalo hodne casu a usili rozjet ten klub !!!!
nebylo to ze dne na den ale z ROKU NA ROK !
je potreba mit aktivni cleny , pac jak mam zkusenosti z Girlstuningu, rikalo se o nas, ze jsme jen "seznam na webu" a tohle jsem u Puntaku nechtela .... a podarilo se. Jezdi nas na srazy vic nez dost ! Lidi se snazi delat na autech jak muzou (kazdy nema penize) a to taky chapem pac i ja jsem kdysi zacinala.
ale to uz odbiham od tematu..... zatim jsem tady ale nenasla Mafi tvoji odpoved na to, proc nechces vzit moji nabidku ??? nebo o ni premyslet ??
Proc chces za kazdou cenu SVUJ klub? vzdyt bys ho temer mel... s nasi nabidkou.
Zastupce pro slovensko mel byt kdysi Lulo ale nejak to padlo (bez komunikace)... a nikdo dalsi se nam nenabidl, nebo jsme nevedeli koho oslovit.
Jinak ja jsem treba byla uz 2x v Trencine na Autotuningu a klidne pojedu zas. akoratze jsem se tam potkala POUZE s Majcem ! ost.se nejak neprihlasili i kdyz to bylo domluvene.
Ja chapu vidinu vasich srazu a ruznych regionalku.... to co mame my, ale nemusite se hned "delit" ... nebo jasne, ze kazdy muze byt v kolikati klubech chce, ale delat dva temer stejne (navic kdyz ten nas uz ma zaklad) Tohle proste nechapu
Neni to sranda vsechno zajistovat, organizovat atd. my jsme na to tri a mozna i proto to slape jak hodinky (ikdyz jedna vec je vic na tom a jina na tom...) !
V tom pripade po Vas muzeme vyzadovat at si zalozite i vlastni forum... kdyz uz bysme zachazeli do detailu.
Jinak nas to stalo hodne casu a usili rozjet ten klub !!!!
nebylo to ze dne na den ale z ROKU NA ROK !
je potreba mit aktivni cleny , pac jak mam zkusenosti z Girlstuningu, rikalo se o nas, ze jsme jen "seznam na webu" a tohle jsem u Puntaku nechtela .... a podarilo se. Jezdi nas na srazy vic nez dost ! Lidi se snazi delat na autech jak muzou (kazdy nema penize) a to taky chapem pac i ja jsem kdysi zacinala.
ale to uz odbiham od tematu..... zatim jsem tady ale nenasla Mafi tvoji odpoved na to, proc nechces vzit moji nabidku ??? nebo o ni premyslet ??
Proc chces za kazdou cenu SVUJ klub? vzdyt bys ho temer mel... s nasi nabidkou.
Zastupce pro slovensko mel byt kdysi Lulo ale nejak to padlo (bez komunikace)... a nikdo dalsi se nam nenabidl, nebo jsme nevedeli koho oslovit.
Jinak ja jsem treba byla uz 2x v Trencine na Autotuningu a klidne pojedu zas. akoratze jsem se tam potkala POUZE s Majcem ! ost.se nejak neprihlasili i kdyz to bylo domluvene.
Ja chapu vidinu vasich srazu a ruznych regionalku.... to co mame my, ale nemusite se hned "delit" ... nebo jasne, ze kazdy muze byt v kolikati klubech chce, ale delat dva temer stejne (navic kdyz ten nas uz ma zaklad) Tohle proste nechapu
Neni to sranda vsechno zajistovat, organizovat atd. my jsme na to tri a mozna i proto to slape jak hodinky (ikdyz jedna vec je vic na tom a jina na tom...) !
V tom pripade po Vas muzeme vyzadovat at si zalozite i vlastni forum... kdyz uz bysme zachazeli do detailu.
Naposledy upravil(a) Katy dne 28 úno 2008, 23:04, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Re: uhm
No ja mám záujem... Foto si ale musím spraviť, nemám... Daj aj ty, z vonku je to fpohodemafi píše:suhlasim ,je nacase aby sa nieco rozhybalo,aby napady neostavali len tu na nete ale aby sa riesili aj nazivo na stretkach .
...já sem uši a ty si až po uši v hovnech...
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
katy
katy ,co sa tyka tvojej ponuky uz sme s 5-tkom nad nou rozmyslali ,amozno by som to nakoniec aj myslim ze zobral na svoje triko a bol by som zastupca pre SR aj ja osobne ak stym ostatny suhlasia ,ale potrebujem tu vidiet napisane od ostatnych ich suhlasi,inak do toho nejdem .
jestli muzu (i kdyz to treba bude k nicemu) rada popisu co by mel zastupce na SK delat :
Urcit orgaizoat srazy jak na srazech tak regionalni tak proste Punto (treba jak jsme meli kemping), s tim ze se treba i pozveme navzajem.
Kontaktovat nove cleny, komunikovat s nima po mailu i s temi stavajicimi,sledovat jejich aktivitu/neaktivitu, pokud by mel nove upravy,aby zaslal fota a aktual.profilu, zajistovat klubove veci od nas pro SK a proste pomahat si navzajem.
My bysme meli svoje, Vy byste meli svoje, akoratze klubove logo, web a forum by byly spolecne (coz je spousta starosti usetrenych,i tak jich bude dost).... PUNTO KLUB JSME TOTIZ ZAKLADALI ZA UCELEM SPOJIT DOHROMADY CO NEJVICE LIDI,KTERI TUNI SVEHO PUNTIKA at uz z SK nebo CZ ! PROTOZE SE TOTO AUTO NETUNI TAK CASTO JAKO NAPR.VW !
sory, ale pripada mi to krapet jako podraz.. udelat si svuj ! az ted.
Ja nevim jak jinak to jeste vysvetlit...
Me se proste nechce delit.. :(mam rada vsechny takhle pohromade a ze vychazime.
Ted jsme dokonce zajistili (paja) ucet pro platby prispevku z SK !
Urcit orgaizoat srazy jak na srazech tak regionalni tak proste Punto (treba jak jsme meli kemping), s tim ze se treba i pozveme navzajem.
Kontaktovat nove cleny, komunikovat s nima po mailu i s temi stavajicimi,sledovat jejich aktivitu/neaktivitu, pokud by mel nove upravy,aby zaslal fota a aktual.profilu, zajistovat klubove veci od nas pro SK a proste pomahat si navzajem.
My bysme meli svoje, Vy byste meli svoje, akoratze klubove logo, web a forum by byly spolecne (coz je spousta starosti usetrenych,i tak jich bude dost).... PUNTO KLUB JSME TOTIZ ZAKLADALI ZA UCELEM SPOJIT DOHROMADY CO NEJVICE LIDI,KTERI TUNI SVEHO PUNTIKA at uz z SK nebo CZ ! PROTOZE SE TOTO AUTO NETUNI TAK CASTO JAKO NAPR.VW !
sory, ale pripada mi to krapet jako podraz.. udelat si svuj ! az ted.
Ja nevim jak jinak to jeste vysvetlit...
Me se proste nechce delit.. :(mam rada vsechny takhle pohromade a ze vychazime.
Ted jsme dokonce zajistili (paja) ucet pro platby prispevku z SK !
Naposledy upravil(a) Katy dne 28 úno 2008, 23:18, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Re: katy
Choď do toho... Pôjde nám to hladšie a rýchlejšie... Ja som za teba, držím palce a chcem vedieť jak to dopadlo, takže v práci mi povieš.... A vyzisti čo obnáša ten zástupca... Mohly by sme byť aj dvaja... Nie? Teraz to naberá kurz...mafi píše:katy ,co sa tyka tvojej ponuky uz sme s 5-tkom nad nou rozmyslali ,amozno by som to nakoniec aj myslim ze zobral na svoje triko a bol by som zastupca pre SR aj ja osobne ak stym ostatny suhlasia ,ale potrebujem tu vidiet napisane od ostatnych ich suhlasi,inak do toho nejdem .
No musím ísť už dohajan... presedel som za kompom viac ako dosť... Zajtra sem ešte juknem...
A Mafi - nefuč sa!
Peter
...já sem uši a ty si až po uši v hovnech...
ale neee, jakoze se mi nechce trhat klub cely, jako co se aut tyce.mafi píše:takze tebe sa delit moc nechce?tak preco si mi davala tu ponuku na zastupcu pre SVK?uhm nechapem
ta nabidka stale plati... a udelala jsem ti i hlasovani, jak jsi rikal at se vyjadri i ostatni ju
ale ja jsem pro !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
PROTO ZADAM OSTATNI KTERI SLEDUJI TUTO DEBATU, AT HLASUJI !!!mafi píše:katy ,co sa tyka tvojej ponuky uz sme s 5-tkom nad nou rozmyslali ,amozno by som to nakoniec aj myslim ze zobral na svoje triko a bol by som zastupca pre SR aj ja osobne ak stym ostatny suhlasia ,ale potrebujem tu vidiet napisane od ostatnych ich suhlasi,inak do toho nejdem .
A KTERI Z SK JESTE NESLEDUJI, AT ZACNOU
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Re: 5-tko
a to me treba strasne bavi, organizovat... a videt pak radost ostatnich ze se to povedlo a me to tesi pak dvojnasobne.mafi píše:tazke to je aj teraz a aj bude v buducnosti ,organizatori to mali a maju vzdy tazke ,to viem ..ostatny sa vecsinou iba zvezu
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz