MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Cez víkend som si spravil malý výlet do prírody ku nám na chatu tak prihadzujem dake to farebné foto...okolitý terén napovedá, prečo nemôžem ísť dolu s autom, hoci by som rád. Možno časom uvidíme, čo na to povie peňaženka a hlavne krpec- či sa mu bude ľahko parkovať a nebude zbytočne trpeť a pod.
- Přílohy
-
- A05.jpg (154.12 KiB) Zobrazeno 3037 x
-
- A04.jpg (174.77 KiB) Zobrazeno 3037 x
- Reklama
Takže konečne som sa rozhodol zakúsnuť aj do interiéru.
Po vymenení manžety a hlavice riadiacej páky, som bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností pustil do čalúnenia látkou. Kedysi som mal stredový panel streknutí bielou farbou, neskôr som ho olepil bielou fóliou s karbónovým vzorom a teraz očalúnil károvanou látkou. (euro look).
Spolu so stredovým panelom som očalúnil aj iné drobnosti vid foto.
Ešte to ale nieje hotove celé, ešte chystám (časom) dvere, sedadlá a pod.
Po vymenení manžety a hlavice riadiacej páky, som bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností pustil do čalúnenia látkou. Kedysi som mal stredový panel streknutí bielou farbou, neskôr som ho olepil bielou fóliou s karbónovým vzorom a teraz očalúnil károvanou látkou. (euro look).
Spolu so stredovým panelom som očalúnil aj iné drobnosti vid foto.
Ešte to ale nieje hotove celé, ešte chystám (časom) dvere, sedadlá a pod.
- Přílohy
-
- B01.jpg (104.71 KiB) Zobrazeno 3033 x
-
- B02.jpg (128.1 KiB) Zobrazeno 3033 x
-
- B03.jpg (112.72 KiB) Zobrazeno 3033 x
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
o tkaom podnarazniku som uvazoval,aspon ho vidim na tvojim,respekt tesim sa ak uvidim na zivo,ale don uz zrejme isto nepojdem..staci mi takto decentne,pozeram ako pozeram na punto daco mi tam chyba ,bud mozno trocha to kazi s tym podanraznikom ten naraznik s uzkou mriezkou,zrejme aj to ze je puntas vysoko zaroven s tyma kolesam ktore nesu najuzse co sa tyka profilu,ake su to 14´?
Inac to calunenie pekna praca...sikovne ruky chvalim
Inac to calunenie pekna praca...sikovne ruky chvalim
Kazí to to, že som vysoko rozmer diskov je 7J R15 gumy 195/50 r 15.
Čo sa týka úzkej mriežky, zahladil by som to viac, ale asi by som potom nemal ako chladiť. Ale na 100% za vzhľad môže ten offroad look- ale ako som písal možo na jar s novými diskami.
Za intoš vdaka, ešťe doplním foto.
Čo sa týka úzkej mriežky, zahladil by som to viac, ale asi by som potom nemal ako chladiť. Ale na 100% za vzhľad môže ten offroad look- ale ako som písal možo na jar s novými diskami.
Za intoš vdaka, ešťe doplním foto.
čauko, dali by sa tie naše kožky na kapotu posuriť, že by boli hotove do zrazu?
ináč to čalunenie je celkom zaujímave, také retro
ináč to čalunenie je celkom zaujímave, také retro
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Tak takto by mohlo vyzerať na jar
ale zatiaľ je to Photoshop.
ale zatiaľ je to Photoshop.
- Přílohy
-
- E01.jpg (114.05 KiB) Zobrazeno 2985 x
Ten karovany intros si vychytal:) parada
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
Vychytal, ale aj doje.al, ešte vypichnem, že to neni hotové...
Každopádne vďaka za pochvalu
Každopádne vďaka za pochvalu
Takže po predchádzajúcom malom besnení s Photoshopom mi vŕtali v hlave tie čierne prahy a tá červená linka. Teraz sú prahy biele, rovnako tak aj podnárazník, ale rozmýšlam ich streknúť do matnej čiernej a tú lesklú červenú linku dookola. Určite nechcem raceový štýl, skôr taký retro odkaz na Abartha z čias jeho najväčšiej slávy- stretnem sa tu s pochopením aj pri motorizácií 1,1?
Skúsil som variantu s tou šachovnicou na streche kombinácia matnej a lesklej čiernej (na určitých políčkach by mohli byť vyrezané významné roky pre abarth, prípadne trate kde závodil, alebo logá fiatu od založenia po dnešok a pod).
Váham nad tým pretože nechcem, aby to pôsobilo prepatlane, prípadne tuzingovo.
Tak vás poprosím o dáke názory, rady prípadne aj kritiku, nech sa rozhodnem ako ďalej. Budem vďačný za každý názor.
Skúsil som variantu s tou šachovnicou na streche kombinácia matnej a lesklej čiernej (na určitých políčkach by mohli byť vyrezané významné roky pre abarth, prípadne trate kde závodil, alebo logá fiatu od založenia po dnešok a pod).
Váham nad tým pretože nechcem, aby to pôsobilo prepatlane, prípadne tuzingovo.
Tak vás poprosím o dáke názory, rady prípadne aj kritiku, nech sa rozhodnem ako ďalej. Budem vďačný za každý názor.
- Přílohy
-
- aktuálny stav
- 03.jpg (189.67 KiB) Zobrazeno 2921 x
-
- možná zmena
- 02.jpg (184.36 KiB) Zobrazeno 2921 x
-
- 01.jpg (132.36 KiB) Zobrazeno 2921 x
Nikto žiadne nápady, postrehy ku prahom na farbu?
Aktuálne je zadná náprava na repase+ brzdy a olej, a pod.
Aktuálne je zadná náprava na repase+ brzdy a olej, a pod.
Ta cervena linka spolu s ciernym spodkom a strechou je super napad:)
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
hmm, a nad talianskou trikolórov si nerozmýšlal, ked už ju máš na kožke, možno by to celkom ladilo, ja som dávnejšietiež nad nou uvažoval(ak chceš pozri v mojej téme, mám tam aj nejaké návrhy), ktej bielej farbe by to podľa mňa celkom ladilo
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
Bojim sa aby tej trikolori nebolo vela, kedze na jar chcem BBS s cervenymi stredmi a zelene brzdice. Ale priznam sa aj nad tou trikolorou som premyslal.
auto je skvelé.ale naživo je ešťe krajšie ....tri kolora mu vôbec nechýba..aj ked by to mohlo byť zaujmavé ....páči sa mi je na nom kopec detailou ktorými sa možno nechám postupne inšpirovať
Vďaka za pochvalu cením si to, dnes ma jeden na križovatke pozval do euroscene, takže to už asi konečne má taký štýl akým som chcel ísť.
Dúfam, že tie kožky vám sadli chalani.
Dúfam, že tie kožky vám sadli chalani.