Chlapi proboha nechte toho hádání.
Ještě jednou pro všechny:
1. Moje Panda od výroby nemá mlhovky.
2. Budu montovat mlhovky a ty budu zapínat vypínačem, který bude svítit zeleným symbolem přední mlhovky pokud budou zapnuté. Je logické, že pokud na panelu nemám originál vypínač ale záslepku, tak nějako ty mlhovky musím zapnout. Ty se nezapínají automaticky.
3. Pak budu do mřížky vedle mlhovek montovat kulaté DRL světla, takové, jak mají někteří z vás již namontované. A ty se budou zapínat a zhasínat automaticky - tady nebude žádný vypínač !!!
4. Vím, že existují DRL světla a mlhovky v jednom, cena je cca od 2500,- Kč. Ale jednak se mi ty dvoje světla vedle sebe líbí a jednak už jsem měl koupený orig. mřížky a mlhovky na Pandu dřív, než jsem vůbec začal uvažovat a DRL světlech. Ty jsem viděl tady u vás a to provedení se mi zalíbilo.
5. Profesně jsem dělal 20 let v logistice (nákupy ND, zabezpečení oprav vozidel, zabezpečení STK...), takže zákony a legislativu týkající se otázek provozu vozidel na komunikacích znám velice dobře.
A nakonec - doufám, že jsem to napsal tak, že to všichni pochopíte a přestanete se konečně hádat o nějakém vypínači a zapojení a co je hlavné, vrátite se k původnímu tématu a to je moje prosba o pomoc při vlastní montáži světel do mřížky - t.j. nějaký postup, případně foto uchycení DRL světel v mřížce. Děkuji za pochopení a uvítám konkétní pomoc, místo zatím dle mého názoru "bezduchého" tlachání kolem jednoho blbého vypínače.