Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
nie v pohode, nemyslel som konkrétne túto sobotu, keď bude pekne, budete sa nudiť, alebo navečer ide leto, spať sa nám nebude chcieť tak kľudne napíšte a idemeIntous píše:no co sa tyka soboty to zas robim ja...ale sak nejaky mensi na buduci tyden by mohol bytPunTUN píše:aspoň teda budem vedieť kde mám ísť hľadať keby niečoIntous píše:pekna robota...ale chcelby som ho niekedy stretnut zaparkovane bez majitela...niektore diely by sa mi hodili![]()
![]()
![]()
Kedy urobíme nejaký lokálny trnavský puntozrazík niekedy v Sobotu podvečer ??? žiaľ
v Nedeľu na 99% nemôžem, čo ma dosť mrzí ak sa bude dať minimálne prídem na otočku.
čo sa tej kože týka, ten mail už v práci nemám. Bolo to už dávnejšie čo som to objednával ... ale o niečo drahšie majú na tuning.sk v záložke Pantherbra
ďakujemFe3L píše:Vypadá superjen tak dál. Můžu se jen zeptat, na kolik tě vyšla ta "Bra" podprda na kapotu?
Bon Giornohanusko píše:Tak nakoniec si tam dal tieto disky?zaujimave
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |