MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-HIISS
to su velmi dobre spojky..mi ich mame v robote...dost ludi si ich objednava
![Obrázek](http://img248.imageshack.us/img248/8904/diablikhotove.jpg)
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- Reklama
cena suprová za tu spojku,jen jestli to není made in chinaHIISS píše:Tak vcera som nalepil ciernu foliu na B-stlpik,dnes sa nahodily predne tapeci,klucky a zadna lista nad spz vo farbe,z vnutra to vyzera fakt super..kazi to jedine volant ale ten sa vymeni,,dnes som tie strieknute veci donesol domov,zajtra zrejme sa pojdu montovat prahy.
No a kedze som mal uz nejaky ten cas problem so spojkou,zrejme ide o lozisko,pri startnuti auta strngotala,pri stlaceni spojky do polky este viac(trvalo to cele asi 3min,potom bez znaku hucania)..tak sa dockal Puntas aj novej spojky Valeo...cena supova 70E-New
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Liborko
Pokial sa nemylim tak oco vravel made in Spaniel co cital na krabici![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pokial sa nemylim tak oco vravel made in Spaniel co cital na krabici
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
jj v poho, nechcu rejpat, ja jen že těch padělků autodílů z číny je tu hafo,a rozeznat je to horší a horší,je to nerozeznatelné od originálu.Dokonce bylo v TV jak celníci objevili sklad u nás v ČR s padělky ložisek SKF dovezene z číny,ceny na trhu poloviční....
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No ved ja sa nehadam,ani me neurazas nic,kludas..pohoda
,ako ja tomu verim,dnes sa robia rozne podvody ako zbohatnut,uz som myslel ze dnes sa budu prahy davat ale akosi sa nenaslo moc casu,tak snad uz zajtra
,Liborko...kebyze si pocul o nejakom volante ako maju GT-Barchetty neohmatany daj mi prosimta vediet ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
urcite to nebude padelek...mam ju aj ja..asi pred rokom som musel menit...stara sa mi cela rosipala..len skoda,ze som nemal este tuto pracu...zaplatil by som menej..ale spojka ide ako hodinky
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
To kde ze si kupoval tu spojkovu sadu Valeo? Vsade stoji cca 107 eciek :)
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TV-Punto
Oco objednaval telefonicky,Firma ART,malo by ist o stranku http://www.auto-art.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Na moju 1.2 vychadza vacsinou tych 83E zhruba vsade a viac ,ide hlavne o motorizaciu,uz len na taky 1.2 16V je drahsia spojka ,skus tma zavolat a sa popytat![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oco objednaval telefonicky,Firma ART,malo by ist o stranku http://www.auto-art.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Na moju 1.2 vychadza vacsinou tych 83E zhruba vsade a viac ,ide hlavne o motorizaciu,uz len na taky 1.2 16V je drahsia spojka ,skus tma zavolat a sa popytat
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby rec nestala..co je nove,Vcera sme vymenily s ocom na zadnej naprave-pravom ramene opravnu sadu a 1 silenbok,kedze mi pri nerovnostiach riadne trepala obcas,no a nedalo mi to tak som ho prehovoril a sli sme este dokupit dnes zvysne tri silenboky a na tie ktore patria puky ak sa nemylim tie male tak aj to,a vymenila sa aj opravna sada na lavom ramene.Takze mam vymenene vsetky 4 silenboky aj obe opravne sady...tak som spokojny jak cert a da sa povedat ze so zadnou napravou sa uz starat nebudem ibaze by odisly tlmice este.Este dodam ze sme nechceli menit na lavom ramene opravnu sadu,lebo predchadzajuci majitel nosil auto do servisu a v roku 2006 nasli sme blocek kde mal napisanu opravnu sadu a podla vsetkeho co sme pozerali slo zrejme o menenie na lavej strane,kedze skrutka ktora sla cez osku bola ako nova,napokon po vybrati sme zistily ze co sme si mysleli aj sa stalo pravdou ze v AutoPalaze su betari riadny lebo novu opravu sadu nemohli dat ale maximalne vymenit skrutku a jedno lozisko nanej aby usetrily,a to druhe lozisko uz bolo suche a by casom narobilo problemy,a cena na blocku bola jak za celu opravnu sadu a za pracu tiez pekna,okrem toho majitel daval pri 60tis km menit spoku celi kit,vysolil pekne prachy a uz to spominane lozisko mi hrka,takze tiez urcite mu nevymeniíly celi kit ale vymenili len nejake stare lozisko ktore ziskali z nejakeho stareho punta
Takze co moze a clovek dokaze nech si radsej urobi doma a bude mat dusu viac na pokoji ako zverit to do autorizovaneho servisu,lebo zaplati pekne prachy a robotu oddzubu a s clovekom vypecu,popripade ak ma nejakeho znameho tak to radsej zverit jemu,ak ani obe pripady tak uz ine mu potom nezostava..stare silenboky,fotka iba z dnesnych sice nie najlepsia,ale guma sa uz po obvode odtahovala a bol silenbok volny
PS: este k tym silenbokom,na zadnej naprave ako je jasne sa rozlisuju zadne a predne silenboky,tie zadne su menej namahane a v obchode majitel vravel ze sa nikdy nemenia ze neodchadzaju ze nestretol s tym sa nejak ,ze len tie predne tie su viac namahane a rameno nanich skace,tak tie este sa menia a nane idu tie puky,na tie zadne nie,vymenil sme vsetky aj tie zadne,neboli este vadne..no predsa auto uz ma svoje roky a ked sa meni tak nech to stoji zato..v novembri uz 14r pre Puntasa,nalisovat sa nam podarilo ich celkom rychlo
Takze co moze a clovek dokaze nech si radsej urobi doma a bude mat dusu viac na pokoji ako zverit to do autorizovaneho servisu,lebo zaplati pekne prachy a robotu oddzubu a s clovekom vypecu,popripade ak ma nejakeho znameho tak to radsej zverit jemu,ak ani obe pripady tak uz ine mu potom nezostava..stare silenboky,fotka iba z dnesnych sice nie najlepsia,ale guma sa uz po obvode odtahovala a bol silenbok volny
PS: este k tym silenbokom,na zadnej naprave ako je jasne sa rozlisuju zadne a predne silenboky,tie zadne su menej namahane a v obchode majitel vravel ze sa nikdy nemenia ze neodchadzaju ze nestretol s tym sa nejak ,ze len tie predne tie su viac namahane a rameno nanich skace,tak tie este sa menia a nane idu tie puky,na tie zadne nie,vymenil sme vsetky aj tie zadne,neboli este vadne..no predsa auto uz ma svoje roky a ked sa meni tak nech to stoji zato..v novembri uz 14r pre Puntasa,nalisovat sa nam podarilo ich celkom rychlo
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby sa nepovedalo ze Hiiss len reci -pisacky a ziadne skutky
,tak prikladam nejake fotky,bol som ho dnes po dlhsom case z garaze po robote nanom prevetrat aj umyl bol zapraseny od toho statia jak 30r knihy v postely ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
S vzhladom som spokojny,jednak s tou foliou na B-stlpiku ako to ladi,aj klucky a hlavne ma ocarily prahy ak sa namontovali..vyzera to fakt super,momentalne este na plane vysi stale volant z GT-cka alebo Barchetty a doma som ocistil od miernej korozie sport.struny tie Apexy ktore som kupil,dnes som ich farbil,zajtra dam este druhy nater aby lepsie to prekrilo..a ak to pojde casovo tak buduci tyzden sa vyskusaju.Ako som pisal neberiem ich este vazne hlavne tie zadne kvoli podblatnikom,no tie predne by nemali robit problem a ak by som dal len predne by to bolo podla mna aj celkom zarovno ze mozno ani zadne by nebolo treba..takze dam sa prekvapit.
Volant by uz aj mohol byt ale kedze prv predne struny pojdu dole som sa rozhodol ze zakupim druhe predne tlmice aby som do toho uz potom nemusel zas piplat,zadne este maju cas tie sa daju rychlo dat dole.Mozno vymenim aj predne ulozenia a vsetok co je na prednej naprave nech mam do buducnosti auto v poriadku a mozem len behat,
takze momentalny stav:
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
S vzhladom som spokojny,jednak s tou foliou na B-stlpiku ako to ladi,aj klucky a hlavne ma ocarily prahy ak sa namontovali..vyzera to fakt super,momentalne este na plane vysi stale volant z GT-cka alebo Barchetty a doma som ocistil od miernej korozie sport.struny tie Apexy ktore som kupil,dnes som ich farbil,zajtra dam este druhy nater aby lepsie to prekrilo..a ak to pojde casovo tak buduci tyzden sa vyskusaju.Ako som pisal neberiem ich este vazne hlavne tie zadne kvoli podblatnikom,no tie predne by nemali robit problem a ak by som dal len predne by to bolo podla mna aj celkom zarovno ze mozno ani zadne by nebolo treba..takze dam sa prekvapit.
Volant by uz aj mohol byt ale kedze prv predne struny pojdu dole som sa rozhodol ze zakupim druhe predne tlmice aby som do toho uz potom nemusel zas piplat,zadne este maju cas tie sa daju rychlo dat dole.Mozno vymenim aj predne ulozenia a vsetok co je na prednej naprave nech mam do buducnosti auto v poriadku a mozem len behat,
takze momentalny stav:
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tapaciry samozrejme uz mam nahodene,no interier cvaknem ak bude ako posledny doplnok volant
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
moc pekne..este ked pojde ten predok dole,bude este lepsie ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak Apexy dostali dnes rano druhy nater a schnu
)
Natrete farbou Hamerrite co mam aj na bubnoch,velmi kvalitna a pevna farba..odporucam
Tak skoro nezhrdzaveju kedze povodna farba bola v super stave mali len na par miestach hrdzu ktora sa ocistila do cista uplne,a nato zaklad a 2x vrchna hameritte,este vyrazit KW a budem s nima salit ludi
Inac potreboval by som radu ohladom tlmicoch..planujem kupu prednych tlmicoch ale nieco od Magneti Marelli,Kayaba,Bilnstein alebo Sachs..pozeral som trocha po nete ale da sa povedat ze nic som tak nenasiel,zisla by sa nejaka dobra stranka s fajn cenami
Nasiel som akurat na autodepo.sk ale tam maju iba Monroe a SRL a tie nechcem..Este skocim do obchodoch s fiat dielmi tento tyzden co sa dozviem
Tak skoro nezhrdzaveju kedze povodna farba bola v super stave mali len na par miestach hrdzu ktora sa ocistila do cista uplne,a nato zaklad a 2x vrchna hameritte,este vyrazit KW a budem s nima salit ludi
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Inac potreboval by som radu ohladom tlmicoch..planujem kupu prednych tlmicoch ale nieco od Magneti Marelli,Kayaba,Bilnstein alebo Sachs..pozeral som trocha po nete ale da sa povedat ze nic som tak nenasiel,zisla by sa nejaka dobra stranka s fajn cenami
Nasiel som akurat na autodepo.sk ale tam maju iba Monroe a SRL a tie nechcem..Este skocim do obchodoch s fiat dielmi tento tyzden co sa dozviem
ja mam monroe,mam ich rok a pol...a uz pomalycky dostavaju zabrat..asi nemaju dlhu zivotnost,sak aj u nas v robote sa predavaju....ale zatial este som s nimi spokojny..este asi rok a mozem ich znovu menit
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel