Tak jelikož v pátek jedem Špunťou na další svatbu tak se práce na nárazníku rozběhly na plno,sice bude stříklej jen obyč černou,ale aspoň to,abych nedělal ostudu.Nevěsta se ženichem jedou Aerovkou z roku 1935 a bude tam prej ještě nějakej italskej veterán,takže se na to docela těšim
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
Všechno je plast,svářeli jsme to s Honzou(kdo byl na Rozkoši tak ví).Akorát tam byl problém že původní nárazník byl prodlouženej laminátovym nástavcem a všude tuny kitu,takže sme musely odvrtat nejty,utrhnout ten podnáraznik.Pak uříznout spodní část origo nárazniku a napasovat k tomu původnímu a vařit a vařit a vařit.Proto sem tady scháněl info co je to za plast,aby sme věděli čim to vařit a jakou teplotou.Teď už jen dokitovat a nastříkat a doufat že ho neutrhnu jako ten původní
jj bude to pekny! A jak ti to sedi okolo toho kola? Jako jestli to kopiruje kolo, nebo je ten dolni kousek rovnej?
S tim jsem mel problem ja to nejak udelat a dopasovat...
Tak po dlouhý době taky něco novýho,sice ne na autě,to se jenom pořád sere,ale aspoň sem toho sráče vyfotil.Bylo pěkně tak sme se s kamarádkou vydali k větrnejm elektrárnám do Pcher.Vzniklo z toho tohle
Tak ten sráč dneska nedojel ani domu a táta mě musel přitáhnout na laně Asi mi odešel homolineťák ale takovym způsobem že auto ani nejede Se mi sviňák mstí,asi zasleh že půjde z domu