takova seriovka dedovo (to moje ) je to fajn a vyslo nam to aj zas na tynci vid : ) JINAK DNES AUTO LEZI NA SPALKACH CELY AUTO BEZ PODVOZKU ... dnes budu rozebirat jeji auto a zitra rano nejspis skladat svy na jeji podvozek .. pak ukazu naky fotky
tak podvozek 60 / 40 JE NA MISTE !!!! z naseho mistniho klubu je puntik NEJNIZSI !!! nejnizsi bod je prah na predku cca 7cm retarder vopravdu TIP TOP !! puntik je fakt ted o moooooc krasnejsi ... vazne moc !
miki uvidime podle me ty mas 50 50 a proto jsi byl niz a to me namichlo a tak sem zacal na tu holku tlacit az jsme to vymenili ))) PUNTO VYPADA UZ FAKT MASAKROVE TATA MI REKL ZE JSEM MAGOR A ZE ze dvora nevyjedu ale vyjel jsem musim opatrne sam a vyjedu ... fakt vypada super doufam ze se na plac do rozkose na travu dostanu abych nebyl jak tombady s podvozkem .. ne tomu to asi sedi mnohem lip a vic
Nechci vidět až potkám někde přejetýho králíka ve 200km/h.. minule jsem jel a ležel tam malinkej šutr..takovej rachot na podvozku.. tohle není na tyhle silnice..odstěhujeme se všici do němec a bude
No Dohy paráda. Vypadá to opravdu suprově! Vzhled auta ti závidim. Ovšem mnohem míň ti už závidim to rozmejšlení jestli tam, nebo tam vyjedu nebo to, či to přejedu... Ale jinak plnej počet bodů!!!
Ondraus píše:No Dohy paráda. Vypadá to opravdu suprově! Vzhled auta ti závidim. Ovšem mnohem míň ti už závidim to rozmejšlení jestli tam, nebo tam vyjedu nebo to, či to přejedu... Ale jinak plnej počet bodů!!!
holt za krasu se nekdy plati
ale jizdni vlastnosti a vzhled je k nezaplaceni....
2Dohy: tak vidim zes to zvladl... ja bych pridala jeste tyhle (i jak jsi chtel):
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
No vidíš,konečně si o něco blíž k zemi.Ale pořád tam ta mezera mezi kolem a blatníkem trochu je.Ale vypadá to mnohem líp :DBudeš to ještě dosnižovat,nebo to necháš?
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird