MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Martinez

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Martinez

Příspěvek od Dohy »

tohle se stava prevazne kdyz das na pistoli malo nahulit plnic kdyby jste ty pistoli dali napít a poradně to nalili nejspis by se to nestalo ;) pak se to dohaní stříkačákem ;) hele martinez nemuzes mit vse bez problemu to je pak nuda :-D
Reklama

Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinezcze »

to Dohy: ja to nestrikal, to lakyra... ale vzdycky se to da opravit ;) jinak co se tyce tech problemu, to beru, vse nejde jako po masle, ale na to, ze melo byt auto hotovy pred tydnem a komplet bude az tak za 5 dni, pokud se jeste neco nepokazi, tak uz tech problemu bylo dost... ale logicky vysvetleni proc to ted tak vidim je to, ze pres zimu mi nevadilo, ze jsem nejezdil, ale ted, kdyz uz je pres den krasny pocasi, sviti slunicko, tak bych se rad projel ;)
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Katy píše:2martinez: to se stava. to je potreba treba trochu pretahnout kitem hned (bo strikacakem). plnim nestaci. bohuzel to je dany materialem lamina/narazniku.
nicmene drziim pesti aby dorazy stacily a celkove se tesim na vysledek, ale HLAVNE uz s nama muzes zase jezdit :)

2venca: ja si rikala, ze takovy "rychlolak"nemuze byt jen tak :roll: kazdopadne skoda.

lidi ja nevim kam na ty laky chodite tak draho a stejne stoji za prd ! ... to je ale vsude, i u nas. bych tem lakosum mozna dala poradne skoleni nebo bičem hnala aby to stalo za něco, kdyz uz si to nechaj zacalovat !!! to me fakt točí.
ted jsem videla lak za 85 t. a taky se divim.... :roll: bohuzel ale nektere veci ukaze az cas bo nejaka nehoda.
To neni tim že by to bylo rychle nastříkaný,ale vysraly se na to aby místa kde to bylo trošku chycený pořádně ošetřily.Jen to obrousily a nastříkaly barvou.Už mě to zase silně nebaví protože sou to všechno totálně vyhozený prachy.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

ja vim ze to dela lakyra ne ty ;) v pohode... JO to slunicko ... to verim asi taky vytahnu tu moji sníženou "plničovoukytovačku" :-D
wladam
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wladam »

to Martinez: Nelital si uz dneska dopoledne po DC??? Sem zahlidnul nakyho zlutyho sportinga, ale porad te nemuzu nikde chytit..
Puňta bejvalej VAN:) 1.2 8V MKIIB
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

wladam píše:to Martinez: Nelital si uz dneska dopoledne po DC??? Sem zahlidnul nakyho zlutyho sportinga, ale porad te nemuzu nikde chytit..
Tak to jsem jeste nebyl ja, dnes dopoledne, okolo 11:15 jsem potkal zlutyho sportinga na benesovsky, smerem na Breziny, je to ten samy, co parkuje v arealu Nemocnice... ja stale jeste cekam na narazniky, snad uz brzo budou nalakovany, az budu mit auto ready, tak muzeme dat nekde srazek ;) Treba na armexu na kave, tam jezdim docela casto :-D
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Kdyz se to s*re, tak se to s*re poradne... :(

Co se tyce nehody, vse vypadalo, ze to odnesla kastle, ale dnes zjisteno, ze to odnesla i zadni naprava, resp. prava strana zadni napravy :-( prave zadni kolo je zkosene do vnitrni strany, kdy je vychyleni takove, ze na 15" kolech skrta kolo o sroub, ktery drzi tlumic pouze pri zataceni, na 17" kolech je skrtani pri jizde rovne... :-(

Nedokazu odhadnout cenu, kolik bude stat oprava, ale obavam se, ze letosni sezona bude slaba na ucast na srazech, nejsem milionar a uz ted me oprava stala hodne financi :-(
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

:shock: Jakej vliv má zatáčení na zadní nápravu?Nemáš třeba jen ohlý rameno nebo něco?Je to docela dobrodružství dělat auto po bouračce.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

fakt nejake smolne obdobi u vsechno bo co... pevne nervy a brzy uspesnou opravu preji !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Vencapunto píše::shock: Jakej vliv má zatáčení na zadní nápravu?Nemáš třeba jen ohlý rameno nebo něco?Je to docela dobrodružství dělat auto po bouračce.
S nejvetsi pravdepodobnosti to bude ohly rameno, dneska sundam kolo, zdvednu a mrknu na levou a pravou stranu, kde bude videt rozdil a pak uvidim.
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem si dnes dopoledne vlezl pod auto... tady mate fotky s kolama, aby byl videt rozdil, levy a pravy zadni... na dalsi fotce je detail na zadni napravu, odlesky naznacuji lom svetla, v tech mistech je to pekne pomuchlany, posledni fotka ukazuje, ze to nejsou ramena pravy a levy, ale komplet, na cem jsou uchyceny kola, pruziny, tlumice...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem se byl poptat za znamym v servise, ktery mi po telefonu zjistil, ze se da zadni napravnice sehnat pouze jako orig. dil od Fiatu, nebo z vrakoviste. Cena orig. dilu, kdy se jedna pouze o masivni kovovou cast (bez tlumicu, pruzin) je 13500,- Kč s DPH. Pokud se nestane zazrak a nepridaji mi v praci, tak letos nejspise nevyjedu :-(
Tomas-Sk8
Fiaťák

Příspěvek od Tomas-Sk8 »

tak kup z vrakáče,to nebude tak drahý..
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

jdi na vrakač
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Dohy píše:jdi na vrakač
Uz jsem posilal nejaky e-maili, tak uvidim, ale stejne to nevypada moc nadejne s moji ucasti na srazu v Rozkosi, jeste ted doplacim opravu a mit penize na dalsi, nevidim to moc nadejne.. :-(
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“