ešteže tak ... inak peťo, akorát sa ma nedávno pýtal kamarát zo súče, že čo to máš za motor v tom červenom Punte, nechápal ako je možné, že Punto má taký odpich a zvuk
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
no skratka gt je gt....už pár krát sa mi stalo že som sa rozbiehal a ludia jednoducho sa pomaličky uhýbali z cesty a ked zbadali že aha...takto nie je punto s tak potom mali problém ríchlo odskočiť
nazdar chalani mám jednu prosbu...nechystá sa niekto v dohladnej dobe do prahy resp z prahy niekde pri Brno alebo tak Smerom na slovensko k Trenčínu?....potreboval by som priblížiť nejaké diely samozrejme bolo by to za úplatu nie zadarmo....každý návrh čo mi len priblíži tieto veci sa príma
nazdar všetci zohánam dorbordy na 3 dveráka
podmienkou je aby to boli origo sporting resp gt dorbordy na rovné tapacíry s tými otvormi na repro...
ešťe jedna vec nemuseli by byť oba resp....spolujazdcov čiže pravý by mohol byť aj trošička poškodený....ale šoférova strana lavá musí byť v 100% stave samozrejme nejaký ten škrabanec nie je prekážkou....
každá ponuka sa príma aj ked neviem či je takúto vec možné niekde zohnať...
zdravím všetkých
v prvom rade všetko dobré v novom roku...
ludia tie dorbordy nikto nič.... nikto nemá....
po novom roku sa sem chystám s nejakími novinkami...už dlhšie som si všimol že som tu nič nepridal ba dokonca ani nenafotil....
takže asi sa pítate plány 2013?
- pre začiatok nebudem naťahovať 17 ky sú už nachystané včera som bol konečne pre ne...dnes ma čaká skúška dúfam že skúška prebehne bez problemov a budú sa môcť objednať gumy...trošku mám síce obavy.
- dalej ak všetko pojde ako má...budem zrejme prečaludnievať interiér resp nie ten čo bol v aute ale zoženiem iný a ten dám prečaludniť...ten koženný nechám pre dalšie generácie...samozrejme autíčko dostane tiež koženný ale v inej farbe
takže je to definitívne....puntík ide na 17 ky....pepoxx dodá fotky....zatial bez gum...ale chystám sa ich objednať hned zajtra.....už sa neviem dočkať bude to zrejme fakt delo....
včera ked som ich skúšal na GT tak som toľko optimizmu nemal