MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Narayen
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
no.. cena opravy promackliny a "noveho"punta je preci jen rozdil ne ?
a druha vec: TY MYSLIS NA PRODEJ UZ TED??? tak proc to budes tunit ? skoda penez, casu a prace... nebo aspon pocitej s tim, ze ti to nikdo nezaplati (kdybys to chtel prodat za majlant jako vetsina v cechach).
hlavne nechapu, .. jsi jeste nezacal a pises: co kdybych ho prodal. majn got.
a druha vec: TY MYSLIS NA PRODEJ UZ TED??? tak proc to budes tunit ? skoda penez, casu a prace... nebo aspon pocitej s tim, ze ti to nikdo nezaplati (kdybys to chtel prodat za majlant jako vetsina v cechach).
hlavne nechapu, .. jsi jeste nezacal a pises: co kdybych ho prodal. majn got.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Polad si to co mas a uvidis ze to s tim prodejem te za chvilku prejde.Taky sem mel obdobi kdy sem to chtel prodat a koupit GTčko,pak me to preslo.Pak sem chtel golfa,taky me to preslo.Tedka naposledy sem chtel Bravo 2.0 HGT,taky me to preslo.
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
jako fakt sorry jestli jsem se te nejak dotkla nebo tak ale proste mi to hlava nebere...
myslis ze si hodne pomuzes ? kolik te to bude stat ? ... a kolik misto toho muzes investovat uz ted do uprav ? ty auta starnou rychle a ztraci na hodnote uz kdyz jsou nove, tak proc resit tady dva/tri roky.
a nakonec , ty kdyz budes prodavat tohle nebo to novejsi, tak tam stejne velky rozdil v cene prodeje nebude, to uz je pak problem toho kdo si to koupi (jestli koupi), ze bude platit za prihlaseni... jo,kdyby byla cena prodeje o 50t.,tak bych to resila, ale ty punta se dnes pohybuji temer podobne a co tepre za dalsi roky, to jeste vic padnout.
byt tebou jsem rada, co mas navic neznamena, ze novejsi musi byt bez poruch a problemu, abys na nem treba neprovaril gatě.
myslis ze si hodne pomuzes ? kolik te to bude stat ? ... a kolik misto toho muzes investovat uz ted do uprav ? ty auta starnou rychle a ztraci na hodnote uz kdyz jsou nove, tak proc resit tady dva/tri roky.
a nakonec , ty kdyz budes prodavat tohle nebo to novejsi, tak tam stejne velky rozdil v cene prodeje nebude, to uz je pak problem toho kdo si to koupi (jestli koupi), ze bude platit za prihlaseni... jo,kdyby byla cena prodeje o 50t.,tak bych to resila, ale ty punta se dnes pohybuji temer podobne a co tepre za dalsi roky, to jeste vic padnout.
byt tebou jsem rada, co mas navic neznamena, ze novejsi musi byt bez poruch a problemu, abys na nem treba neprovaril gatě.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Teda nechápu tu logiku proč prodávat auto kvůli otáčkoměru a promáčklé kastli. Přístrojovka s otáčkoměrem 500 - 1000 na vrakáčí + výměna čidla teploty 170 Kč + natažení jednoho kabelu z ŘJ. No a promáčklinu ti klempíř vyklepe, nebo třeba jen vytáhne zpět. A rok výroby bych neřešil. Jak tu píšou všichni, takhle už máš auto v kupě a s novým nevíš na co narazíš. Aby jsi pak nelitoval. To já mám občas chutě koupit Mareu Weekend, ale to už bude rodina.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: