(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
2mafi: vidim v tobe sebe, tak pred dvouma rokama
fakt to nema smysl se tak rozcilovat takze hlavu vzhuru a tlacitko "volume power" nahoru
Jinak to si nevis, ale nas klub prvni rok vubec nejak nefungoval... cekalo se,jak se to vyvine. no a vyplatilo se;) tedy, asi dvakrat se nam pet kusu na sraze sjelo.
Trosku je potreba lidi "popostrcit" ale ne zase stylem "bud vse nebo nic"
fakt to nema smysl se tak rozcilovat takze hlavu vzhuru a tlacitko "volume power" nahoru
Jinak to si nevis, ale nas klub prvni rok vubec nejak nefungoval... cekalo se,jak se to vyvine. no a vyplatilo se;) tedy, asi dvakrat se nam pet kusu na sraze sjelo.
Trosku je potreba lidi "popostrcit" ale ne zase stylem "bud vse nebo nic"
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
ak raz budeme na tom tak ako MAREA klub -prikladam foto zo zrazu v Mosovcach pri Turcianskych tepliciach. zislo sa vtedy asi 130 marei z SK a CZ-zopar bolo aj z inych fiatov/to punto je napr. moje/. bol to zraz od piatku do soboty a bol aj super program.
na nasom zraze bude o com debatit...uz sa tesim.
na nasom zraze bude o com debatit...uz sa tesim.
Myslim ze je skoro na predbezny stav ludi ved este vyse mesiaca do zrazu.Ja by som siel aleneviem co sa este moze stat.Zial mam robotu aku mam a ktora je nevyse nevyspitatelna takze ci pojdem na 100% sa uvidi tyzden pred zrazom.Ratat so mnou mozes ale je to momentalne na 50%.Takze asi tak.A co sa tyka vyberu datumu tak mohol si zistit kedy tam budu mat volne a dat navrh tu na diskusii a otazku ze ktory z uvedenych datumov vyhovuje ludom.Je to len moj navrh. Ale ak sa bude dat dojdem ale silit to nebudem. Toz to je moj nazor na to vsetko.mafi píše:predbezny stav prihlasenych:
mafi
wickermanx
shizo
SHANE54
marsox
lucass81
dudu_84
dudu ,prepac ,nevsimol som si,moja nepozornost