PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
puntoklub
No takze takze vidim ze pisat sem bola zbytocna namaha ,vsetci ste zrazu aky mudry,ale keby sa neriesila tato problematika tak vsetci nikdy nenaberiete odvahu vytvorit si svoj klub na Slovensku........niekto sa tu pytal ze kolkom mam rokov?mam 30,takze niesom ziadny streleny pubertiak co chce zakladat punto klub len z frajeriny ,zakladat ho chceme vsetci co sa tu pozname na Slovensku ,nie iba ja ,aby sme sa lepsie chapali .Takze ak sa za nas Vasi Slovaci hambia alebo pohrdaju nad nasim umyslom ,tak nech si ostanu kludne vo vasom klube . My nechceme aby tento klub nebol vytvoreny nasilu ze sme niekoho znasilnovali aby sa stal nasim clenom ,to nie ,kazdy klub je o slobodnej volbe kazdeho ,kto co citi a aky ma vstah k autu.Inak co sa tyka mojho problemu z benzinom ,nie som vobec zgrglavy na benzin ,len ja som si kupil HGT kvoli adreanalinu ktory pri povolenej ceskej 50-tke v obci nemozem prezit ,viacej ma bavi nahat sa po dialnici s pasatmi a bavorakmi v 230Km/h...to je adrenalin,takze ked sa niekto pytal naco som si kupil HGTcko ,tak natoto
- Reklama
majco
Tu nejde ani tak o komunikaciu ale proste zraz je zraz a ta atmosfera sa neda popisat.Ak mam byt clenom nejekeho klubu tak sa chcem zucastnovat aj zrazov lebo o tom to je.A ak mam byt uprimny je mi jedno ako to je daleko ale ked to za to stoji tak dojdem.Chapandos?
reaguješ zbytočne agresívne, hneď máš argumenty. Prečítaj si príspevky. Neni sú pobúrený Slováci, ale aj Česi. Prečo neuvažuješ nad ponukou KATY?
Si tak prehnane hrdý? Oni majú základňu, majú web, majú majú... Ty ponúkneš čo? Prečo si neprečítame Katy-nu ponuku a nepouvažujeme? Potom by som sa pridal i ja...
Si tak prehnane hrdý? Oni majú základňu, majú web, majú majú... Ty ponúkneš čo? Prečo si neprečítame Katy-nu ponuku a nepouvažujeme? Potom by som sa pridal i ja...
...já sem uši a ty si až po uši v hovnech...
Re: majco
Chrápandos!!! NR? Hmmm?piperiknr píše:Tu nejde ani tak o komunikaciu ale proste zraz je zraz a ta atmosfera sa neda popisat.Ak mam byt clenom nejekeho klubu tak sa chcem zucastnovat aj zrazov lebo o tom to je.A ak mam byt uprimny je mi jedno ako to je daleko ale ked to za to stoji tak dojdem.Chapandos?
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
5-tko
5-tko ,pocuj kamos ked si taky zastanca ceskosloveska ,tak sa stan ty zastupcom puntoklubu pre slovensko ,budem len rad.........len ma serie jedna vec ,doteraz ste seci slovaci spali,keby som aj teba neoslovil 5-tko tak ,by si spal dalej ,ale niesi jediny ,kto sa asi boji vojst do niecoho noveho a lepsieho ,ak nechces ,kludne ,kazdy ma narok na svoj nazor ,staci povedat a prestanem ta otravovat ,ak som ta vlastne aj niekedy otravoval ,sklamal si ma na plnej ciare,minule na kave ked sme sedeli si mal iny nazor na vec ,som sklamany z teba fakt dost .
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tuning ?
Tuning? tuning vyjadruje odlisenie sa od ostatnych serioviek ,mozno krajsim vyfukom alebo kolesami ,hudbou ci naraznikmi ,je to kazdeho osobna vec aky ma kto k tomu postoj .
Co sa tyka zdrazov na Slovensku ,som len zato aby ich bolo co najviac ,tak isto aj dake pametne samolepky na okno ci klubove oznacenie na okna ,alebo ine ,je to aj na Vas ,ja som tuto debatu rozprudil a budem len rad ked sa bude vyvijat len dobrym smerom aj z vasich pohladov a napadov .
Co sa tyka zdrazov na Slovensku ,som len zato aby ich bolo co najviac ,tak isto aj dake pametne samolepky na okno ci klubove oznacenie na okna ,alebo ine ,je to aj na Vas ,ja som tuto debatu rozprudil a budem len rad ked sa bude vyvijat len dobrym smerom aj z vasich pohladov a napadov .
Mafi si super, máš nápad, odvahu, ambície. Moc ma zaujalo čo si rozprával... Stále je to otvorené. nereaguj neadekvátne... Nesklamal, len po prečítaní tohto mi to tu prišlo až arogantné. Ja s tým nákupným košíkom potom nemám nárok na vstup? Lebo to nemá čo ja viem čo? Lebo je to len 1,2? Nenaháňam bavoráky a pasaty?
Myšlienku som pochopil v tom zmysle, že sa dajú dokopy nejaké autá z okolia TT, bude to taký regionálny klubík s možnosťou ďalšieho rastu. Pamätám sa, že si to chcel rozbiehať aj s niekým z Modranky... Podmienka bola okrem MK II aj nejaký ten tuning, žiadne rozbité herky... Na regionálny TTPunto klub podmienky akceptovatelné.
Musíš byť pri tvorbe veľkorysí a načúvať "hlasu ľudu". Prečítaj si čo si písal... Len MK II Len SR a tak ďalej. Bez nijakých ústupkov to nezmákneš... Žiadna dohoda, žiadny základ...ustupovať si začal až po slovných atakoch... Veď ich diskriminuješ. A s kým chceš nadviazať komunikáciu potom? Keď to tu rozbehneš? Keď si takto znepriatelíš najväčší susedný klub?
Bavili sme sa o tom aj s Milanom a usúdili sme, že samolepka jednoznačne neni tuning... podmienky sú samozrejmé, ale najprv si zisti čo, kde a ako. Akú s tým majú skúsenosť susedia... Toto bolo hŕŕŕ brŕŕŕ´... Ani ty ani ja nemáme čas, debatovať nemusíme... Porozmýšľajme aj o ich návrhu... Nemusíš sa hneď zdúvať... Hádam si sa neurazil...
Myšlienku som pochopil v tom zmysle, že sa dajú dokopy nejaké autá z okolia TT, bude to taký regionálny klubík s možnosťou ďalšieho rastu. Pamätám sa, že si to chcel rozbiehať aj s niekým z Modranky... Podmienka bola okrem MK II aj nejaký ten tuning, žiadne rozbité herky... Na regionálny TTPunto klub podmienky akceptovatelné.
Musíš byť pri tvorbe veľkorysí a načúvať "hlasu ľudu". Prečítaj si čo si písal... Len MK II Len SR a tak ďalej. Bez nijakých ústupkov to nezmákneš... Žiadna dohoda, žiadny základ...ustupovať si začal až po slovných atakoch... Veď ich diskriminuješ. A s kým chceš nadviazať komunikáciu potom? Keď to tu rozbehneš? Keď si takto znepriatelíš najväčší susedný klub?
Bavili sme sa o tom aj s Milanom a usúdili sme, že samolepka jednoznačne neni tuning... podmienky sú samozrejmé, ale najprv si zisti čo, kde a ako. Akú s tým majú skúsenosť susedia... Toto bolo hŕŕŕ brŕŕŕ´... Ani ty ani ja nemáme čas, debatovať nemusíme... Porozmýšľajme aj o ich návrhu... Nemusíš sa hneď zdúvať... Hádam si sa neurazil...
Mafi ja davam zapravdu aj tebe mzslim ze robis dobru vec aj som na to mzslel Ale nikdz som nelietal po nete ako teraz takze sa o to zaujimam.Ale Katy chapem tiez.Tu nejde o to ze rozdelit sa ved v kluboch mozes byt v kolkych chces tak ja zostanem aj v tomto republikovom a samozrejme vetci by bolivztany aj v novom no nie?