Mno me prave jde predevsim o predek! Tech 45/40 by bylo asi idealni, ale dneska jsem volal jestli jsou skladem a nic! Tak jeste moznost 50/40. Ty snad nekde sezenu.JohnnyBOSS: 30/30 jde poznat na zadním kole celkem dost, na předku taky, ale na první pohled nee...
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - pink-jackass
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No prave Idealni by bylo 40 nebo 45 to by mozna jeste slo... Tedka to mam fakt hodne nad zemi!! Mam tak pneu 195/50 15"... O vejkendu mam v planu na to poradne kouknou, promerit a poresit! Jinak s tima tlumicema je to pravda! Nejlepsi by bylo koupit komplet, ale na to nemam!! Jeste jsem koukal na 40/40... ???
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
těch 30mm vzadu je akorat. to kolo už je zalezly v podběhu kousek:) Ale na předek dej vic než na zadek pokud ti mužu poradit. viděl bych to tak na 50/30. zkus taky podvozek od Supersportu, něco podobnyho tam maji a je to kompletni podvozek za 8000. Po dilech to nekupuj, našetři a kup to cely. stary pružiny prodaš +-za 500 a ty tlumiče pokud je maš ok si taky někdo vezme:)
40mm na zadek je taky libovka... ale bez profilu na traktor.. ale vice bych uz nedavala !!!
jinak urcite se vyplati nasetrit na komplet podvozek a jestli by sis treba vzal 50/30 od Weitec na ty seriovy tlumice, tak ti to klesne o neco niz nez mne. jinak j amam 60/40 komplet, tak i Marty a uplne v pohode.
jinak urcite se vyplati nasetrit na komplet podvozek a jestli by sis treba vzal 50/30 od Weitec na ty seriovy tlumice, tak ti to klesne o neco niz nez mne. jinak j amam 60/40 komplet, tak i Marty a uplne v pohode.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- pink-jackass