MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Snowfox

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

Tak se kdyžtak poptej :) Bych možná měl i zájem..ovšem až tak někdy v létě..tedka na zimu pujde tok peněz někam jinam :lol: mimochodem nechce mi nekdo odpoved na otazku jaxem se ptal nahore jak ma Luckyna uchyceny ty repra u toho stredovyho panelu?:)
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto

Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
Reklama

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

tak to bude vedet jen sama Luckynka...ale nema ted nejak cas na net.
zkus ji pisnou maila, najdes ji ve clenek na puntotuning.eu
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

Za tím tunelem se koberec z podlahy zvedá nahoru až pod palubovku. A ten je zezadu zřejmě vyztuženej a v tom je má uchycený.

Tady je to vidět na fotce
Obrázek
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

To LCD tam good... :lol: :lol:
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)

JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

ja nevim s těma reprákama, ale podle mě to bude hrát dost nahouby. Nějakej zvuk to vydávat bude, ale nemá to vpodstatě žádnou ozvučnici, takže i ze sebelepších repráků bych moc basů nečekal takhle... Kdyby tam byla ze dřeba udělaná ozvučnice a nějak tam do toho prostoru vložená a olepená tím kobercem, tak už by to bylo o něčem jinym:)
Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

Njn to se nejak poresi..nejdriv budu resit do plata a radio..pak predek 8)
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)

JohnnyBOSS

ty jsi šéf :D
Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

Každej svýho štěstí strůjce...nebo jaxe to říká 8)
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Snowfox píše:Njn to se nejak poresi..nejdriv budu resit do plata a radio..pak predek 8)
hele tak ti nekdy pustim moje audio - ja mam JEN predek - ty male sfinuchy, a zadek woofer ;) neni treba vymyslet dalsi umisteni dalsich repraku vepredu.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
JohnnyBOSS

Katy píše:
Snowfox píše:Njn to se nejak poresi..nejdriv budu resit do plata a radio..pak predek 8)
hele tak ti nekdy pustim moje audio - ja mam JEN predek - ty male sfinuchy, a zadek woofer ;) neni treba vymyslet dalsi umisteni dalsich repraku vepredu.
přesně tak:) punto je maly, neni potřeba moc silnejch repráků, aby to hrálo good. A ten rachot od předních repráků se ještě odráží o to sklo, takže dopředu by mohly být klidně i to dost slabší. A nebo jim tam hodit vyhýbku :D
Snowfox
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowfox »

Mnooo nějak to poresim nebojte.... kazdopadne nechcu do kufru sub...takze si vystacim s 2 ovalama v platu 8) Nejsem narocnej uzivatel a abych zvukem stiral barvu ze silnice to taky nepotrebuju 8)
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)

JohnnyBOSS

Snowfox píše:Mnooo nějak to poresim nebojte.... kazdopadne nechcu do kufru sub...takze si vystacim s 2 ovalama v platu 8) Nejsem narocnej uzivatel a abych zvukem stiral barvu ze silnice to taky nepotrebuju 8)
víš, ale tím, že tam dáš sub ušetříš celkem dost peněz a nebudeš muset kurvit plato:) pokud teda seženeš nějakej rozumnej sub (jako třeba já). Tím pádem můžeš použít daleko levnější repráky s menším výkonem, protože basy ti obstará sub. a ty ovlály v platu ti taky moc basů nedají, protože defakto nemají ozvučnici.... zkus popřemejšlet. škoda že jak jsme se viděli, tak nebylo vic času, bych ti ukazal jak mi to hraje:) a stálo mě to 1200kč :D když tomu pořádně naložim, tak se mi klepe i vnitřní zrcátko, takže no problemo :D
Ondraus
Fiaťák

Příspěvek od Ondraus »

Snowfox píše:Mnooo nějak to poresim nebojte.... kazdopadne nechcu do kufru sub...takze si vystacim s 2 ovalama v platu 8) Nejsem narocnej uzivatel a abych zvukem stiral barvu ze silnice to taky nepotrebuju 8)
Taky jsem o tom přesně takhle uvažoval. Nechci dozádu tubu ani subáč. Tak jsem myslel do původního uložení výšky, do dveří středobasy a do zádu do plata možná taky středy... Hlavně aby to byla hudba, která bude slyšet vevnitř a ne venku!!!
JohnnyBOSS

Ondraus píše:
Taky jsem o tom přesně takhle uvažoval. Nechci dozádu tubu ani subáč. Tak jsem myslel do původního uložení výšky, do dveří středobasy a do zádu do plata možná taky středy... Hlavně aby to byla hudba, která bude slyšet vevnitř a ne venku!!!
Ale pokud nemáš nějakej mega subwoofer, tak to venku slyšet není. Třeba ja venku ten sub skoro vubec neslyšim. To už spíš jsou slyšet ty výšky, než ten sub :D
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

ja venku slysim leda svuj vyfuk :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“