MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Snowfox
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Tak se kdyžtak poptej Bych možná měl i zájem..ovšem až tak někdy v létě..tedka na zimu pujde tok peněz někam jinam mimochodem nechce mi nekdo odpoved na otazku jaxem se ptal nahore jak ma Luckyna uchyceny ty repra u toho stredovyho panelu?:)
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
- Reklama
ja nevim s těma reprákama, ale podle mě to bude hrát dost nahouby. Nějakej zvuk to vydávat bude, ale nemá to vpodstatě žádnou ozvučnici, takže i ze sebelepších repráků bych moc basů nečekal takhle... Kdyby tam byla ze dřeba udělaná ozvučnice a nějak tam do toho prostoru vložená a olepená tím kobercem, tak už by to bylo o něčem jinym:)
přesně tak:) punto je maly, neni potřeba moc silnejch repráků, aby to hrálo good. A ten rachot od předních repráků se ještě odráží o to sklo, takže dopředu by mohly být klidně i to dost slabší. A nebo jim tam hodit vyhýbkuKaty píše:hele tak ti nekdy pustim moje audio - ja mam JEN predek - ty male sfinuchy, a zadek woofer neni treba vymyslet dalsi umisteni dalsich repraku vepredu.Snowfox píše:Njn to se nejak poresi..nejdriv budu resit do plata a radio..pak predek
Mnooo nějak to poresim nebojte.... kazdopadne nechcu do kufru sub...takze si vystacim s 2 ovalama v platu Nejsem narocnej uzivatel a abych zvukem stiral barvu ze silnice to taky nepotrebuju
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
víš, ale tím, že tam dáš sub ušetříš celkem dost peněz a nebudeš muset kurvit plato:) pokud teda seženeš nějakej rozumnej sub (jako třeba já). Tím pádem můžeš použít daleko levnější repráky s menším výkonem, protože basy ti obstará sub. a ty ovlály v platu ti taky moc basů nedají, protože defakto nemají ozvučnici.... zkus popřemejšlet. škoda že jak jsme se viděli, tak nebylo vic času, bych ti ukazal jak mi to hraje:) a stálo mě to 1200kč když tomu pořádně naložim, tak se mi klepe i vnitřní zrcátko, takže no problemoSnowfox píše:Mnooo nějak to poresim nebojte.... kazdopadne nechcu do kufru sub...takze si vystacim s 2 ovalama v platu Nejsem narocnej uzivatel a abych zvukem stiral barvu ze silnice to taky nepotrebuju
Taky jsem o tom přesně takhle uvažoval. Nechci dozádu tubu ani subáč. Tak jsem myslel do původního uložení výšky, do dveří středobasy a do zádu do plata možná taky středy... Hlavně aby to byla hudba, která bude slyšet vevnitř a ne venku!!!Snowfox píše:Mnooo nějak to poresim nebojte.... kazdopadne nechcu do kufru sub...takze si vystacim s 2 ovalama v platu Nejsem narocnej uzivatel a abych zvukem stiral barvu ze silnice to taky nepotrebuju
Ale pokud nemáš nějakej mega subwoofer, tak to venku slyšet není. Třeba ja venku ten sub skoro vubec neslyšim. To už spíš jsou slyšet ty výšky, než ten subOndraus píše:Taky jsem o tom přesně takhle uvažoval. Nechci dozádu tubu ani subáč. Tak jsem myslel do původního uložení výšky, do dveří středobasy a do zádu do plata možná taky středy... Hlavně aby to byla hudba, která bude slyšet vevnitř a ne venku!!!Snowfox píše:Mnooo nějak to poresim nebojte.... kazdopadne nechcu do kufru sub...takze si vystacim s 2 ovalama v platu Nejsem narocnej uzivatel a abych zvukem stiral barvu ze silnice to taky nepotrebuju