Tak takto nejak vyzerala skuska uchytenia, kedze povodne repro su na 3 sroubiky, vrtal som dalsie diery (vlastne som ich mal uz davnejsie navrtane). Nakoniec ale na lavej strane sa da otocit stredobas tak, aby chytil na tri diery. Na pravej strane mam 4 srouby na uchytenie, nedalo sa to presne v trojuholniku prikrutit, tak som dal srouby 4.
Z krytov A stlpiku som dal prec uchytenie stareho vyskaca, nevosiel by tam nijak inak novy..
Na miesto pre klucku okna, som pripevnil cely zvazok kablu, vyhybka je na ramene od vnutornej strany prilepena obojstannou paskou a este to je obtocene izolackou cele dookola. Hore vidiet povodny kablik od vyskaca, prilepil som ho ku kabliku na central. Napravo dolu je spoj s povodnym konektorom pre stredobas (tento budem este prerabat) plus kabliky z vyhybky do stredobasu.
Povodny uchyt kablu ku vyskacom som vyuzil na nove kable, prilepene izolackou, nasunute do dveti.. odtial ide uz kablik volne do priestoru A stlpikov, kde je nasledne ukryty za tie peny.
Vyskac je docasne prilepeny obojstrannou paskou, krytky ho dotlaci, resp. udrzi v tejto polohe. Tie krytky budem este menit, za krytky, ktore ma verzia S (bez vyskacov), do nich vyrezem dieru a pekne zabudujem za pomoci original domceka pre tie vyskace.
To su asi najdolezitejsie fotky.. upozornujem, ze toto je taka hociaka montaz, cize priklad si radsej neberte
Ucel to splna.. aj ked verim, ze profi audio tuner by zaplakal na plnej ciare
..a este by ma aj vyplieskal