HELP - Hluky na zadní nápravě
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Lacin:
Jen pro zajímavost..jak dlouho Ti na mk1 trvá ta výměna?
Já to sice dělal poprvé v životě a měl jsem celou opravnou sadu, ale s*al jsem se s tim asi 3 hodiny..
Sundat rameno ok, vyndat to z něho už bylo trochu drsný, ale narvat tam pak nový ložiska aby se mi nevysypaly nebo nějak nepoškodily, to už bylo drsný hodně..
Jen pro zajímavost..jak dlouho Ti na mk1 trvá ta výměna?
Já to sice dělal poprvé v životě a měl jsem celou opravnou sadu, ale s*al jsem se s tim asi 3 hodiny..
Sundat rameno ok, vyndat to z něho už bylo trochu drsný, ale narvat tam pak nový ložiska aby se mi nevysypaly nebo nějak nepoškodily, to už bylo drsný hodně..
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
- Reklama
ty woe, me se dnes zdal sen, ze jsem jela kolem hlidky cajtu, zaparkovala jsem pobliz nich a na nekoho cekala - pribehl jeden a hned zacal obhlizet a zkoumat auto, pak prisel a chtel mi nasolit pokutu, ze prej mam predni rameno uplne v prdeli a ze se mi kejve cele kolo kdyz do nej drbne
fuj, jeste ze to neni pravda a ze nemusim platit opravy, pac jsem ho ukecala ze to dam hned spravit a ze o tom vuuuubec nevim.
fuj, jeste ze to neni pravda a ze nemusim platit opravy, pac jsem ho ukecala ze to dam hned spravit a ze o tom vuuuubec nevim.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Tak sorrac ...teraz som trochu v pomykove ,v tom polskom postupe je raz klasicke lozisko a potom tam strka uplne nieco ine...ale to je jedno aj tak je to prilis male a uzske.....
BTW neviete niekto ake tam idu loziska....dik za kazdu radu bo ich musim takisto vymenit spolu so siletblokmi a asi aj tlmicmi....
BTW neviete niekto ake tam idu loziska....dik za kazdu radu bo ich musim takisto vymenit spolu so siletblokmi a asi aj tlmicmi....
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No asi bych hledal problém !! ohlá nápravnica ohlé ramená nič iné tam asi byť nemôže!? ked ložiská sú novéVencapunto píše:Mam otázečku.Měl sem vzádu kola do Ačka,tak sem usoudil že po vyměně uložení ramen(celé sady) se to srovná.Tak sem koupil sady na opravu ramen,celej víkend sem se s tim sral a ouha pořád mam kola do Ačka.Co teď.Sou dvě možnosti.1.Někdo mi poradí co s tím 2.Vysrat se na to a jezdit.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: