Astra byla servisovaná u prodejce

Moderátoři: peta.smolik, Globusman
taliana kupovat jedine takeho, ktory bol vyrobeny v strede tyzdnamuWme píše:no nevim ja mam Punto MK2 cca 1 mesic a musim rict ze se mi tedy do Punta (obecne fiata) taky nechtelo a ani nevim proc taky kazdej rikal FIAT fuuj, snad nejake jen podvedomi.. ale kdyz sem ho videl na vlastni oci a koupil tak ted sem rad ze ho mam)
by me jeste zajimalo pokud si daval inzerat on v tom inzeratu nevidel ze je to Fiat? se nejdriv mozna mel podivat na jakej inzerat vola
Caute. Ja sa vraciam k tomuto prispevku lebo za 2roky som nabehal 130tis km. A ked som ho kupoval malo stovku uz zasebou takze teraz ma krasnych 230tis a to lietam na Lpg. Mam 1.1 a nebojim sa ist na puntiku s tolko km do talianska a spat na otocku. Este ani raz som neostal nikde na ceste vysiet co sa neda porovnat s mojimi kolegamy renalt megan ostal na dialnici az 2x civik 1x seat 1x a rover1x. Takze na punto a fiat celkovo no koment. Nech si kazdy kupuje co chce. Mi vieme svoje. A 98rocnik jedine co hnije su uchytky bezpecnostnych pasov a to pri zdanych dverach mam farbu od kamienkou vybuchanu az do plechu a hrdza nikde. Takze? Nech veria famam o fiatoch. Mi vieme nacom jazdime.akrij píše:ahoj lidi tak dnes jsem se dozvěděl že 114000 km najeto je moc tak jsem to měl asi přetočit na 80000km.jsem z toho už na švestku ty lidi už nevšdi co chtěj
toto celkom nechapem...scarfer99 píše:asi preto sa ich boja. Lebo nehniju.
myslim ze vsetci tu vieme preco...scarfer99 píše:Ze nehrdzaveju. Ludia asi chcu auta kde stale treba opravovat hrdzu striekat...zajtra tu pridam preco kupit fiat a dam aj neake eXkluzivne fotecky ktomu:)
Tomio píše:No střílel bych lidi co nikdy neměli fiat a říkají jak se sere... Můj příklad ze života,,,,)
Kupoval jsem před rokem Svého stilouška v perfektním stavu v německu přímo z Fiata.. Typka ho tam dávala na protiúčet....Můj fiatek datum první registrace 2004 by za koupen za necelých 120 tisíc...
Kamarád si před pul rokem koupil Audi TT z roku 1999 za 160 tisíc...Furt se vytahoval jak má audinu a já podělanej fiat.
Když sme spolu stáli na benzínce, přijel naleštěný fungl nový mercedes a z něho vylezl od pohledu bohatší člověk. Vešel do benzínky a pak zase vylezl, když vracel ke svému bouráku, za točil k nám... Kámoš se na mě podíval a prohlásil a hele jde mi zkouknout audinu. Když pán přišel pozdravil a zeptal se, čí je to stilo... S úsměvem na rtech jsem odpověděl moje. Pochválil mi stahovací střechu, že se mu moc líbí a pán z nového mercedesu nakonec prohlásil. Sice tu jsem medákem. Ale žena má stilo a kolikrát s ním jezdím radši než s tim čim ta jsem...
No nemluví to za vše.. chlap kterej má mercedes má rád i fiat.... !!!
Prostě všichni odpůrci Fiatů děte do prd...
A ještě nejvíc mě fascinujou stejně starý kluci jako já.. Co mají bavoráky z roku raz dva... a smějou se mi že mám fiat:D
Jako prostě... Asi jsem Divnej mladík.. ostatní borci leštěj starý golfy a já svoje stilo...
LOVE FIAT!!!
CHtěl bych nový model nový stilo ale to asi u fiatu neprojde....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |