Díky za první ohlas...
no klakson vyzkouším, ale zní to logicky, mě se totiž ty tlačítka trochu vyklají tak mě hned to přišroubování nenapadlo, ale asi to tak bude.
No ale s těma knoflíkama ventilace\topení nevím...8( ten prostrední z nich jde vyndat lehce (dostanu se tak k imbusu co drží část středového panelu), ale ty krajní mi nešly. Zkoušel jsem to a myslím docela dost velkou silou a nic. Jedině použít, jak by řekl klasik, ještě větší sílu...

To samé i s tou ručkou, taky jsem to docela "rval" a nehlo se to ani kousek, tak jsem to vzdal...
2Vencapunto: máš to obojí vyzkoušené na vlastní pěst, nebo to spíš dedukuješ ze zkušeností.
Jo a ty kličky mají jakesi perko/závlačku (bylo to popsano na těch polských stránkách) ale nevim v kterých místech je přesně a jak ho povolit abych to pohodlně sundal. Chtěl bych buď kličky vyměnit nebo přelakovat...
A je zajímavé že jsem na moc upravených interiéru Punta nenarazil, většinou exterier a motor našlapaný a v interiéru "jen" nová řadička a v lepším případě sportovní volant...8( a řekl bych že se tam dá docela vyřádit...