DISKUZE - Punto mk1 dobre a zle zkusenosti, Koupě
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
hej co jsou ty stabilizátory? nemáš foto?Kaufik píše:Chtělo by to stabilizátory na přední a zadní nápravu a pak rozpěrnou tyč do motorového prostoru.. a uvidíšter rozdíl.. auto se nebude tolik kroutitKaty píše:no to bych rekla ze ma "mekke plechy" . bo me prasklo sklo , primo u ridice do praveho uhlu pac mi odpruzila kastla. je to poznat i na jizde ze to je mekka kastla:)
jinak s tou spojkou se to da vyresit tim samodotahovacim sroubem (pokud to porad zlobi).bo je treba ju obcas dotahnout.
ten zadek jak mlati... koukni se do tema Podvozek - hluky na zadni naprave.
byvaji to vymlacene silentbloky a staci koupit jen "nahradni puk",takovy gumy proste vzheldem puk ) nebo pak jeste lozisko,ale to se da poznat jaka je zavada.
JInak kdyz podvozek, tak uz rovnou komplet sportovni doufam
uka foto aspon wenta.
ps: s tim vstupem do klubu, na foru - nejsi v klubu. klub je na www.puntotuning.eu ,vice v sekci O nas
byvaji to vymlacene silentbloky a staci koupit jen "nahradni puk",takovy gumy proste vzheldem puk ) nebo pak jeste lozisko,ale to se da poznat jaka je zavada.
JInak kdyz podvozek, tak uz rovnou komplet sportovni doufam
uka foto aspon wenta.
ps: s tim vstupem do klubu, na foru - nejsi v klubu. klub je na www.puntotuning.eu ,vice v sekci O nas
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
a kam sel motor ?
jinak by ses divil ale zrovna podvozky si myslim ze jsou drazsi jak na VW ) uricte ty stavitelne !!!
ty pevne snizene tak nastejno (novy nejlevnejsi cca 8tis). Jinak Koni uplne drazsi, FK,Weitec prez 10t. ale par nas ma/melo Supersporty,prave za tu cenu 8.
anebo jen pruziny a to ti sedne jeste krapet vice nebo stejne.otazka v jakem stavu mas tlumice.
a jety podvozky se taky shani hure... holt na punto toho neni tolik " z druhe ruky" jak na VW, i ten vyber tuning dilu je horsi, nebo drazsi..
jak rikam: pritel ma VW, tak vidim za kolik co kupuje on a za kolik ja.
jinak by ses divil ale zrovna podvozky si myslim ze jsou drazsi jak na VW ) uricte ty stavitelne !!!
ty pevne snizene tak nastejno (novy nejlevnejsi cca 8tis). Jinak Koni uplne drazsi, FK,Weitec prez 10t. ale par nas ma/melo Supersporty,prave za tu cenu 8.
anebo jen pruziny a to ti sedne jeste krapet vice nebo stejne.otazka v jakem stavu mas tlumice.
a jety podvozky se taky shani hure... holt na punto toho neni tolik " z druhe ruky" jak na VW, i ten vyber tuning dilu je horsi, nebo drazsi..
jak rikam: pritel ma VW, tak vidim za kolik co kupuje on a za kolik ja.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
čabás, no motor se prodal i s převodovkou ... docela rychle ale za málo nějakýmu tipanovi tady ze severu ... prej se těší až si to dá do golfa tak jsem kroutil očima ....heh at se těší na tu spotřebu ... podle mě se musel ještě přetěsnit. A no z drué ruky vidím že to bude obtížnější... spousta lidi tu nabíz kravinky do auta ... to zase na VW bylo snažší ... ale zase na Golfy né na Vento zadní spoiler (narazník za 11 táců) no to nejsem debil hehe... ale na Fiatka jsem už našel celkem dobré a za dobrou cenu, www.spoilercentrum.cz, www.wild-tuning.cz www.tuningcentrum.cz(někde může chybět pomlčka tak zkoušet odkaz) ale jinak k těm pružinám já myslel že mám vyměnit i tlumiče a ono stačí jen pružiny jo ?? jinak stavitelný podvozek nechcu já jsem si k tomu srdce nějak nenašel ... libi se mi jen položené... s kitem a akorát jsem chtěl vědět výfuk chtělo by to celonerez všechny díly ... né jen koncovku ... jestli nevíš na kolik to tak zhruba příjde ... to jsem ještě neřešil ani u VW