MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - wercecko
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto: FROM KATY: 2werecko: OT ,ale jaktoze prodavas ty artecy ? mas je chvili !!!
a ty jsi u nas v klubu ze mas tu vyzitecku v podpisu ? ale mohl bys byt ...
protože se mi ten Váš klub líbí a tak mám v podpisu odkaz, abych mu dělal reklamu.. sama víš nejlíp že nejsem členem, zatím.. až bude trochu času dám dohromady fotky a info a asi to pošlu s dvoukilem...
artecy spíš než je prodat bych rád vyměnil za nějaké 6x14" nebo 6x15" origo FIAT v perfektním stavu, kdyby někdo měl zájem, napište..
a ty jsi u nas v klubu ze mas tu vyzitecku v podpisu ? ale mohl bys byt ...
protože se mi ten Váš klub líbí a tak mám v podpisu odkaz, abych mu dělal reklamu.. sama víš nejlíp že nejsem členem, zatím.. až bude trochu času dám dohromady fotky a info a asi to pošlu s dvoukilem...
artecy spíš než je prodat bych rád vyměnil za nějaké 6x14" nebo 6x15" origo FIAT v perfektním stavu, kdyby někdo měl zájem, napište..
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
díky, taky sem byl jak cikán, a k tý barvě, sem se rozhodoval mezi černou a červenou, a pak stejně měli jen červenej spray tak sem to nehrotil, sem spokojenej, červená je víc "race".. Podložky jsou 1,5 cm všude..Pun-to píše:Pěkná práce
Jen k té zlatavé se ta červená moc nehodí
Kolikátky to sou podložky?
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takže na přání některých dám foto audia:
Středobasy: adaptér 17x4cm pro stilo chytnutý do plechu, bylo potřeba ořezat stávající rámeček ale budu muset vymyslet překrytí, možná že když snížím hranu adaptéru bude se to moct dát překrýt původní mřížkou...
Výšky chytnutý do původního umístění:
Ovály: původní plato bez hliníkový výztuhy, podlepený MDFkou 2složkovým lepidlem, díky váze a tuhosti je to celkem znát
Středobasy: adaptér 17x4cm pro stilo chytnutý do plechu, bylo potřeba ořezat stávající rámeček ale budu muset vymyslet překrytí, možná že když snížím hranu adaptéru bude se to moct dát překrýt původní mřížkou...
Výšky chytnutý do původního umístění:
Ovály: původní plato bez hliníkový výztuhy, podlepený MDFkou 2složkovým lepidlem, díky váze a tuhosti je to celkem znát