Po delší době musím aktualizovat. S radostí Vám oznamuji, že Punto má technickou
Punto od podzimu stálo, protože bez technický moc jezdit nechci, pochopitelně. Po zimě chytlo na brnknutí, dolil se olej a připravilo se na další život-dotankovalo se

. Bez technický to ale není ono, takže jsem byl nucen to zařídit, a stalo se.
Puntu začíná další radostná etapa jeho života, i přes jeho stařeckou schránku má stále duší teenagera a chuť do života. Doufá, že již nezažije to, co v dobách dávno minulých, kdy byl podroben nesčetným opravám a skládání z částí mrtvých Punt, co němely to štěstí a byly obětovány a krutě rozporcovány pro blaho tech šťastnějších. Díky těmto nehumálním zásahům proběhlo mnoho plastických operací, což má následek velké množství kitu snad na všech částech jeho zuboženého těla. Léty, tvrdou službou a krutými majiteli ošlehanou tvář neskrývá, je hrdý na to, že je Punto, je hrdý na to, že je stále mezi živými a může dál šířit dobro, radost a požitek za jeho oplzlým volantem při pachu tekoucího topení.
Po cestě na technickou jsem vysadil výfuk o obrubník, takže jsem ho táhl asi 1km po zemi a pak přivázal, nechtěl jsem aby se zničil, když jsem tak dal NOVEJ vlnovec

. Na místě se o zdařilé projití kontrolou postarali moji lidé
Protokol o závadách pobavil

EX: 1x Punto mk1 1.1, 1x Punto mk2 16v, 5x Punto mk2 8v, Grande Punto 1.4 8v, Grande Punto 1.3 JTD
Nyní: Grande Punto 1.4 tjet