Benco024
tak vidis to skoda,mal si dlhsie stat pri autach a cakat kedy dakto donich vbehne,kedze tvare nase asi nepoznas

,piatok sme stali este na travniku na zaciatku jak auta zacinaju parkovat aj stan sme mali potom sme to dali na plochu,Celkovo aj punt som cakal viac ze bude no nestalo sa,nic nevadi,verim ze buduci rok uz skusime dohodnut sa aj medzi sebou a nahlasime ze chceme rezervovat nejaku plochu a bude to zaujimavejsie,ale stazovat sa inac nemozem zraz ma prekvapil velmi pekne.Taktiez zdielam nazor Rytmus,Ego zaspievali super,a i ked ich moc nemusim,asi si najdem nejake ich skladby do auta,lebo poniektore by som si vedel predstavit v aute

vyuzitelne pre zrazy.
Inak cest Kocurovi ze si punto drzi,ja uz mam tri a pol roka auto a cas uteka,on ho ma 5r urcite ked ne viac len taky odhad..takze klobuk dole..skoda len ze sem nechodi a trocha ho viac nepozname,ze je taky svojsky

Jedine co mi je luto pratat bordel po tych ludoch,ale verim ze dotycne osoby aspon na tu kofolku dostanu zato haha
Peto:
Inac fotky mam upnute uz na FB,takze si mozes stiahnut popripade,su tam vsetky zo zrazu,aj z cesty co ta moja fotila

..inak nahoodu tie z cesty pekne celkom ta fotila sem tam rozmazane ale aj tak su pekne,jedna dokonca je krasna cista tak si stiahni,aj ja by som take prijal pocas jazdy ,tak ak nahodou nieco tvoja tiez pofotila posli..lebo tusimtvoj mobil namna vykukaval ak si bol vedla mna