áno Kovvalsky síce hovorí pravdu, ale znova opakujem, nám môže byť fuk, že sú tam aquaparky a čo ja viem čo ešte, neideme tam na dovolenku, ideme tam na Punto zraz, keby tam idem s frajerkou na víkend, tak nepoviem ani slovo

...to už sme rovno mohli ísť do tých Tatier, akorát nedávno som pozeral na jedno vw forum, robia celoslovák v Tatrách, možno by nezaškodilo zobrať si od nich inšpiráciu, len tak mimochodom 6 miestna chata 27€/ 1 osoba/ 2 noci , stan 6€ ale na 2 noci... a taktiež krásne miesto a hlavne pestrý program a všetko do detailov premyslené, fakt odporúčam pozrieť .... mne sa skôr zdá, že o mieste bolo už dopredu rozhodnuté, jednoducho HIISS si vzal do hlavy, že to bude na Liptove, a že to bude organizovať, ja mu držím palce, nech mu to nadšenie vydrží

, ale taktiež by to chcelo trošku kľudu, nie hned vyskakovať na ludí, pepaxx aj pepoxx vyjadrili iba svoj názor, nevšimol som si , že by nejako na teba(HIISS) útočili, a ty hned kvôli dvom ludom, ktorý tu vyjadria svoj názor, ich tu hned zdrbeš a ešte napíšeš, že ti je jedno či prídu alebo nie...to je teda diskusia, a apropo, ked už tu bol spomenutý Maťo ... informoval ho ( aj Wickermanna) niekto vôbec, že zraz bude na Liptove, pretože ak sa dobre pamätám, chystali sa organizovať zraz na Orave aj tento rok, tak dúfam, že to pochopia, a neberú to zle, ja chcem Maťovi ešte raz chcem zadakovať za minuloročný zraz

bolo fakt vynikajúco a myslím, že budeme ešte dlho na neho spomínať

a dúfam, že ten tohtoročný bude minimálny taký vydarený