MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Benco
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Benco
to viem aký to plní účel , len som ho predral trošku tak som rozmýšlal že rovná rula by tam ani neškodila kedže to je uchytene na tých gumených silenblokoch tie tiež prenesú istú vibráciu ale neviem
- Reklama
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Len tam pekne šupni nový pletenec takto by sa prenášalo dosť vibráci na celý výfuk a motor sa aj vykrúca pri ťahu alebo brzdení motorom, takže potrebuje určitý pohyb.
Inak UchoTD myslíš, že by to nerobilo šarapatu keby vyhodí kat ? predsa len atmosferický benziňák je háklivejší na takéto zmeny ako naše turbodiesle, kde to viacmenej nemá vplyv.
Inak UchoTD myslíš, že by to nerobilo šarapatu keby vyhodí kat ? predsa len atmosferický benziňák je háklivejší na takéto zmeny ako naše turbodiesle, kde to viacmenej nemá vplyv.
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
tak o tom kate som už počul viacerý to dávali preč alebo ho vykuchali no pokial ho mám porádečku nech len ostane
ták niečo nové je na broukovi , menšie experimentovanie s podsvietením a ledkové parkovačky
- Přílohy
-
- zmenšene.jpg (114.6 KiB) Zobrazeno 2040 x
Tak malé zmeny nastali putno sa predalo má nového majiteľa ale ostáva v Nitre a ja som presedlal na japonca
- Přílohy
-
- IMG661 2.jpg (89.58 KiB) Zobrazeno 1885 x