PROSIM o radu - vymena tlmicov a pruzin
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: PROSIM o radu - vymena tlmicov a pruzin
Lidičky mám otázečku má tu někdo sportinga kam dával nějaké sport péra jde oto rád bych snížil předek řekněmě o max 3cm ale nerad bych aby to nějak výrazně ztuhlo kdo má sportinga ví že je tvrdej už tak tost proto mám strach jít do nějakejch bežnech sport pér aby to nebyl pak nějakej paskvil máte někdo s nějakejma zkušennost a případně jak t kleslo když ste staré vyhodily a daly nové:) dík
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
- Reklama
Re: PROSIM o radu - vymena tlmicov a pruzin
Ahojte viem ze uz tuto temu nikto dlho nesledoval, ale rad by som sem napisal svoju skusenost... a mozno to niekomu pomoze, tiez som mal problem s pruzinami boli opotrebovane... mal som tam take strbiny ze tam neslo dat klasicke pruziny... pretoze vsetko tam bolo na 10 krat zvarane bla bla (bolo to zavodne auto) preto som potreboval vytvorit nieco na mieru... oslovil som firmu tvarex tu je stranka http://tvar-ex.sk/pruziny-z-pasky/" onclick="window.open(this.href);return false; (maju aj cz pobocku ale to neviem stranku) a vytvoria ti pruziny na mieru z fakt kvalitneho materialu a potom uz nebudes mat taketo problemy... neviem ci prave potrebujes pruziny z pasky ale mas tam miloni kategorii.. prajem pevne pruziny !