TYP (NAVOD K MONTAZI) - Xenony
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Stonepet, to je tiez vyborna cena Z nemecka je to ale este o kusok lacnejsie Kazdopadne, nema tam fotku ako sada vyzera.. co mna odradzuje. Nevadi, urcite by nebol problem sa dohodnut.
Wicker: Mno, ISO maju, aj certifikaty sa daju. A ked sme pri tom, je to jedno, lebo xenony v punte mat nemozes tak ci tak. Su povolene len vtedy, ked mas vysokotlakove ostrekovace svetiel + automaticky sklon svetiel v zavislosti od polohy auta Jo a zaruka na veci z ebayu je tiez..
Wicker: Mno, ISO maju, aj certifikaty sa daju. A ked sme pri tom, je to jedno, lebo xenony v punte mat nemozes tak ci tak. Su povolene len vtedy, ked mas vysokotlakove ostrekovace svetiel + automaticky sklon svetiel v zavislosti od polohy auta Jo a zaruka na veci z ebayu je tiez..
Punto MK2 1.2 8V ELX
- wickermanx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no hej ale toleruje sa to tu u nas, pokial ti funguje nastavovanie svetiel tak to tu nikomu nevadi ze mas xenony aj tak su za sosovkou cize svietia ako maju, s dialkovymi bol ale riadny problem ..... ale tie riesit nechcem vobec uvidime skocim tu u nas dos shopu sa pozriet po com ficia xenony a skusim ich ukecat nech mi to namontujuArrow79 píše:Stonepet, to je tiez vyborna cena Z nemecka je to ale este o kusok lacnejsie Kazdopadne, nema tam fotku ako sada vyzera.. co mna odradzuje. Nevadi, urcite by nebol problem sa dohodnut.
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno, zistujem jeden problem. A to je ten, ze svetla maju zozadu dva kryty, ten vacsi (kryje smerovky, parkovacky, dialkove) a ten mensi (stretavacky, hmlovky). Kedze je ten mensi kryt ale velmi maly, idealne by bolo kable tahat cez ten vacsi k balastu. Dufam, ze je tam nejake miesto, kade pojdu prestrcit kable od stretavacky k tomu vacsiemu krytu. Zistim...
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som akurat namontoval moju sadu. Kedze prsi a je hmla, neviem presne povedat ako to svieti, kazdopadne je to aj hodne efektne. Ohladom montaze:
- diery pre prechodku som urobil do krytu priamo za ziarovku. Nakoniec to bolo 25 mm
- Balast na pravej strane som musel prisroubovat nad blatnik, cize som prevrtal dve diery do plechu a tam prisiel balast.
- na lavej strane je balast upevneny o plast, ktory kryje baterku.
Zaujimavosti ohladom montaze:
- diera pre prechodku ma byt podla navodu 25mm. Kabel smerujuci od napajania do balastu ma na konci konektor, ktory cez tuto dieru nepresiel Cize som este urobil maly zarez, aby to preslo.
- sroubovany umelohmotny kryt vybojky sa zo spodnej strany nedal vybrat normalne, nepresiel by cez prechodku, tak sme ho zlomili a dali prec.
- upevnovacia spona na ziarovku H7 samozrejme cez kabel neprejde, cize som ju najskor dal prec a potom opat naspat, aby som upevnil ziarovku
Mno a co vsetko som musel dat prec:
- poistkova skrinka v motore
- hadica k vzduchovemu filtru (pri nej je primontovany jeden balast)
- vybrat baterku (vzhladom na upevnenie balastu na kryt baterie)
Fotky dodam hned ako bude krajsie pocasie..
Ak by mal niekto nejake otazky, pytajte sa
- diery pre prechodku som urobil do krytu priamo za ziarovku. Nakoniec to bolo 25 mm
- Balast na pravej strane som musel prisroubovat nad blatnik, cize som prevrtal dve diery do plechu a tam prisiel balast.
- na lavej strane je balast upevneny o plast, ktory kryje baterku.
Zaujimavosti ohladom montaze:
- diera pre prechodku ma byt podla navodu 25mm. Kabel smerujuci od napajania do balastu ma na konci konektor, ktory cez tuto dieru nepresiel Cize som este urobil maly zarez, aby to preslo.
- sroubovany umelohmotny kryt vybojky sa zo spodnej strany nedal vybrat normalne, nepresiel by cez prechodku, tak sme ho zlomili a dali prec.
- upevnovacia spona na ziarovku H7 samozrejme cez kabel neprejde, cize som ju najskor dal prec a potom opat naspat, aby som upevnil ziarovku
Mno a co vsetko som musel dat prec:
- poistkova skrinka v motore
- hadica k vzduchovemu filtru (pri nej je primontovany jeden balast)
- vybrat baterku (vzhladom na upevnenie balastu na kryt baterie)
Fotky dodam hned ako bude krajsie pocasie..
Ak by mal niekto nejake otazky, pytajte sa
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si chcel xenony kupit a montovat kvoli lepsej viditelnosti za zleho pocasia, teda ked prsi. Ale ako pozeram, je to asi jedno, ked aj ty pises, ze nevies presne povedat.Arrow79 píše:Kedze prsi a je hmla, neviem presne povedat ako to svieti, kazdopadne je to aj hodne efektne.
Mne o efekt nejde, okrem zleho pocasia som s mojimi reflektormi uplne spokojny. Tak na to asi kaslem, zbytocne investovat 4 litre asi.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX