Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Zajimave zjisteni. Tva reakce je zajazejici. Neco jsi tvrdil ja ti odpoved a hned jsme u zeleneho fasismu. No nic radsi priste prehlidnu ikonku vysmechu a budu si myslet svoje, abych nevyprovokoval tvou inteligentni odpoved.Petr1968 píše:Je mi zcela jedno co motor produkuje,protože 3/4 škodlivin má na svědomí letecká doprava a lodě(co se týče tzv. globálního oteplování)Spíš by se mělo říkat GLOBÁLNÍ ZELENÝ FAŠISMUS
Já ani neznám rozumnýho člověka terej by si to koupilPetr1968 píše:Jen tak. NOx nejsou skleníkové plyny,no a? CO2, Metan ,Bursíkovy prdy atd. Kde mám chybu Železná panno? Měl jsem na mysli 3/4 z dopravy,ne globálně. (Topení,průmysl atd.) A stejně je to OT. Takže s chutí do turba,ať si to motor užije. A ještě přidat vstřikování oxidu dusného,případně MW 50Legrace je důležitá pro život. A oturbit 1,2 8V je dobrá sranda. A velmi levná a jednoduchá
Něco pro fanouška Fiatu. Neznám žádného fabiatika,kdo by chtěl z 1,2 HTP 40kw turbem dolovat koně.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |