MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes ->> BMW
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes
clovece jak mozes z tym jazdit? sak to mas strasne nizko ,no ten zadny abarthovy naraznik je fajny a zadne svetla si zatmav ,nech to mas vsetko pekne cierne
- Reklama
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
tak tak cierna vynikne....mafi píše:clovece jak mozes z tym jazdit? sak to mas strasne nizko ,no ten zadny abarthovy naraznik je fajny a zadne svetla si zatmav ,nech to mas vsetko pekne cierne
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
cau... uplne v pohode s tim jezdim... zatim jsem s tim nikde nemel problem... cca 7cm nad zemi... noo ty svetla ani nechci tmavit.. to by bylo skaredy... to se mi osobne nellibi, proto mam tohle... maximalne ty stejny, ale s bilyma blinkrama z novejsiho puntamafi píše:clovece jak mozes z tym jazdit? sak to mas strasne nizko ,no ten zadny abarthovy naraznik je fajny a zadne svetla si zatmav ,nech to mas vsetko pekne cierne
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
no tie su fajne
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
dnesni fota (:
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
mas to super az na ten vyfuk to by som inac dal to ovisa jak odpadnute ale inac to mas dobre skoro jak ja ja tez chystam upravy setko mam uz len lak atd
ten vyfuk to je peklo jak je to nizko. nejde s tim neco udelat ?
jinak tu fotku z 2.str. z boku by sis mohl hodit do profilu, je pekna !
a kdyz jste se bavili o te rozkosi, tak uz je to v sekci Akce&srazy (18.-20.9.).
jinak tu fotku z 2.str. z boku by sis mohl hodit do profilu, je pekna !
a kdyz jste se bavili o te rozkosi, tak uz je to v sekci Akce&srazy (18.-20.9.).
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
noo ten vejfuk je vcelku v pohode je cca stejne vysoko jak predek... a krom toho je nerezovej takze sem tam nejakej stouchanec snese... jediny kde jsem s nim mel problem bylo kdyz frezovali silnici a jel jsem s plnym autem tak kdyz jsme sjizdel taxem trosku strejchnul ale ani to na nem neni videt, takze uplne v pohode... me se to takhle moc libi dela to opticky nizsi zadek, prototze kdyby byl ten vyfuk v narazniku (coz se tam ani nevejde ) tak by ten zadek auta byl silene vysokej, a ten vyfuk to opticky snizi
Jak do profilu? Nemyslela si do podpisu? Nebo profil na PTF?
Jak do profilu? Nemyslela si do podpisu? Nebo profil na PTF?
ptf
... no, asii to vidime designove kazdej jinak (vyfuk). ale kdyz se nevleze do narazniku tak at je aspon tak jak je.
... no, asii to vidime designove kazdej jinak (vyfuk). ale kdyz se nevleze do narazniku tak at je aspon tak jak je.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
nj nevejde se tam pze poradnej vykon potrebuje poradny roury ne? ja bych ho do narazniku ani nechtel :PP
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tak tak ,neni dobre ked sa vykon tlmi malym vyfukom ,nedajboze seriovym
a plati to i u litrovek
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme dobry priechodzi vyfuk ,ulavy kazdemu motoru ,nebude ho tolko dusit a vsetok bordel ide hned von,motor je potom pruznejsi a aj vykon sa polepsi kazdemu motoru aj malemu
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Nazdrek hosi, tak po tydenni dovolene se opet zaclo pracovat na Puntasovi Nejdrive jsem zalepit "podezrelou" diru kudy by mohla zatykat voda do interieru...
Nasledujici fotka:
normalne jsem tam napral silikon a ted cekam nez to poradne zaschne, do zitra a zkusim nalejt kybl s vodou a kdyz to bude OK, nastrikam to na cerno at to neni jak pest na oko
No a dale byl na rade motor
Pred upravou:
a po uprave:
Tak to je dnesni celodenni prace a snaha Doufam ze se Vam to libi, protoze ja jsem z toho uplne nadseny Jinac jsem tedy nastrikal mimo krytu vse co bylo prave za krytek, takovej ten svazek elektriky za nim a kus i toho hliniku... vlastne temer vsechno no tlumice na cerveno, klakson a drzak baterky tez. Doufam ze se libi
Nasledujici fotka:
normalne jsem tam napral silikon a ted cekam nez to poradne zaschne, do zitra a zkusim nalejt kybl s vodou a kdyz to bude OK, nastrikam to na cerno at to neni jak pest na oko
No a dale byl na rade motor
Pred upravou:
a po uprave:
Tak to je dnesni celodenni prace a snaha Doufam ze se Vam to libi, protoze ja jsem z toho uplne nadseny Jinac jsem tedy nastrikal mimo krytu vse co bylo prave za krytek, takovej ten svazek elektriky za nim a kus i toho hliniku... vlastne temer vsechno no tlumice na cerveno, klakson a drzak baterky tez. Doufam ze se libi
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Pořádnej rozdíl
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird