Punto HGT problém
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Punto HGT problém
Velmi rad by som isiel, ale po tejto oprave asi budem suchat nohami pocitam zatial okolo 50.000 starych dobrych koruniek palba jak hovado, pol motora noveho, takze puňťo už z dvora nepôjde
Punto 1.8 16V HGT
- Reklama
servus, veselo sa pytaj, rad odpoviemRadekHGT píše:mimiHGT : poriadne sleduj a nazbieraj co najviac info o tvojej generalke,lebo uz teraz mam na teba vela otazok Hlavne cena ma zaujima
Punto 1.8 16V HGT
po tejto oprave budem aj ja setrnejsi hlavne, co sa toho auta tykamad mike píše:no tak já jsem si HGT koupil pro běžné ježdění a abych se nemusel ploužit za kamionama jako kdysi s tipoušem takže chci aby mi vydrželo co nejdýl
Punto 1.8 16V HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme,na jar chystam mensiu akciu "HGT Power "zraz ,punta HGT a brava HGT dohromady ,popripade punta GTcka ,vsetky info dam vcas vedietRadekHGT píše:Dufam ze medzi tych "viacero HGTciek" pocitas aj mnamafi píše:mimi,ked budes mat auto po GO alebo po oprave a dobre zabehnute tžak mozme ist niekedy na jar na pezinsku si zajazdit ,zavolam viacero HGTciek ,urobime dake video a fotky,ok?
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mohol by si ho konecne zacat upravovat ,ked uz ti skoncili casi blaznenia samozrejme ked ked si dosetris dake peniazkymimiHGT píše:po tejto oprave budem aj ja setrnejsi hlavne, co sa toho auta tykamad mike píše:no tak já jsem si HGT koupil pro běžné ježdění a abych se nemusel ploužit za kamionama jako kdysi s tipoušem takže chci aby mi vydrželo co nejdýl
Mafi : Heh uz som chcel povedat ze zaco ho ma dat potunit ked polozil 50litrou do motora ,uf to by bolo punto za tie peniaze
No ale motor je prednejsi samozrejme.A na ten zraz sa uz teraz tesim,dufam ze puntik prezije zimu
mimiHGT: tych otazok je naozaj dost,ale zacnem tymi podstatnymi
1.Co si vlastne daval nove,resp.sa opravovalo (konkretizuj trosku)
2.Ta cena 50litrou je aj s pracou?
3.Kde si to daval robit?
4.Odkial si objednaval suciastky?
5.Ake mas cislo ponoziek (ups to tu nepatri )
No takze to je zatial tak vsetko,ale nemysli si ze si sa ma zbavil,este ma vela napada
No ale motor je prednejsi samozrejme.A na ten zraz sa uz teraz tesim,dufam ze puntik prezije zimu
mimiHGT: tych otazok je naozaj dost,ale zacnem tymi podstatnymi
1.Co si vlastne daval nove,resp.sa opravovalo (konkretizuj trosku)
2.Ta cena 50litrou je aj s pracou?
3.Kde si to daval robit?
4.Odkial si objednaval suciastky?
5.Ake mas cislo ponoziek (ups to tu nepatri )
No takze to je zatial tak vsetko,ale nemysli si ze si sa ma zbavil,este ma vela napada
HGT
Fuuuu, no zacnem asi od zakladu, sada tesneni hlava-230 €
hlavove sroby-110 €
loziska kluky, hlavne loziska, obrusenie kluky-280 €
robota vo fiate- cca 500-600 €
spojkovy set-160 €
najlepsie na koniec - zrovnanie hlavy-390 € bez účtu!!!
a to este nie je vsetko, bo auto je stale na zdvihaku
velkost ponoziek 46
hlavove sroby-110 €
loziska kluky, hlavne loziska, obrusenie kluky-280 €
robota vo fiate- cca 500-600 €
spojkovy set-160 €
najlepsie na koniec - zrovnanie hlavy-390 € bez účtu!!!
a to este nie je vsetko, bo auto je stale na zdvihaku
velkost ponoziek 46
Punto 1.8 16V HGT
nooo, upravovat radsej ee, mne sa to paci seriove, bo akonahle na tom nieco spravis, kazdy moze tusit, co to mas. takto to vyzera stale ako 1.2 8V, len s tym ustves 1.9 2.0 TDI a tak dalej a to sa mi na tom aute neskutocne pacimafi píše:mohol by si ho konecne zacat upravovat ,ked uz ti skoncili casi blaznenia samozrejme ked ked si dosetris dake peniazkymimiHGT píše:po tejto oprave budem aj ja setrnejsi hlavne, co sa toho auta tykamad mike píše:no tak já jsem si HGT koupil pro běžné ježdění a abych se nemusel ploužit za kamionama jako kdysi s tipoušem takže chci aby mi vydrželo co nejdýl
Punto 1.8 16V HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
hm ,hlavne ked si nalepis dozadu 1.2 tak to je sranda na cestach ,mam to odskusane
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
vcera ma stretol jeden typek v meste ked som nastupoval do auta a hovoril ze nemohol prehltnut ze som ho obehol na dialnici ,ked on isiel na golfe 210km/h ,tak ho predal a teraz si kupil golf GTI ,kua vidis jaky su niektori ....heh
Heh mafi podobne vzruso som zazil aj ja a zhodou okolnosti to bol tiez golf.Vzhladom nato ze toho typka tak trochu poznam,viem ze ho ma chipnuty na 150ps.Ale bola zabava 200kou sa prehanat po vypadovke vedla seba.Od vtedy na moje punto cumi jak na zjavenie
Je to castokrat sranda,pretoze kopec ludi ani nevie ze punta sa robili aj 1.8
mimiHGT mal si nejakych znamich vo fiate?Pretoze by ma zaujimalo kto sa do toho pustil kedze HGTcka su na nasich cestach zrietkave.
mimiHGT mal si nejakych znamich vo fiate?Pretoze by ma zaujimalo kto sa do toho pustil kedze HGTcka su na nasich cestach zrietkave.
HGT
máš pravdu moc jich není, ale ten motor taky není ničím vyjímečný aby ho šikovný mechanik nedokázal rozebrat a zase složit. dneska jsem se díval v tv jak se výrábí Ferrari, to je teprv mazec
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
chorý, mal si kúpit fiat aby konecne vedel, co je automafi píše:vcera ma stretol jeden typek v meste ked som nastupoval do auta a hovoril ze nemohol prehltnut ze som ho obehol na dialnici ,ked on isiel na golfe 210km/h ,tak ho predal a teraz si kupil golf GTI ,kua vidis jaky su niektori ....heh
Punto 1.8 16V HGT
no, vo fiate ziadny znamy, pustit sa do toho pustili, len je otazkou, kedy a ci to aj zlozia chlapci tam maju inu strelnicu z tohoRadekHGT píše:Heh mafi podobne vzruso som zazil aj ja a zhodou okolnosti to bol tiez golf.Vzhladom nato ze toho typka tak trochu poznam,viem ze ho ma chipnuty na 150ps.Ale bola zabava 200kou sa prehanat po vypadovke vedla seba.Od vtedy na moje punto cumi jak na zjavenie
Punto 1.8 16V HGT