Divný sliz nebo ztvrdlý olej pod otvorem pro dolévání oleje
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Divný sliz nebo ztvrdlý olej pod otvorem pro dolévání oleje
3 litry jsou prakticky celá náplň Tam musí být chyba.Něco je posrané
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem měl Rapida s velmi podobným motorem jako favorit, a tam po 100tkm vím, že se take nemuselo kontrolovat, protože to nežralo vůbec. Moje předchozí 20 let stara peugetka 205 měla najeto neco pod 400tkm a zrala asi tak jak punta ted, takze asi nekde problem musi byt. Ale to byl nesmrtelnej motor z osmdesatych let a nekomu jezdi dodnes vesele dalPetr1968 píše:Favorit(můj bývalý ,najeto 200tis.) Spotřeba oleje asi tak 0,2-0,5 l na 10000.Vůbec jsem to nemusel kontrolovat. A jel po dálnici i 180 tacho. Ale ten rozdíl tam je Favo při 5000ot. randál,vibrace všeho co může jen trochu vibrovat A Fiat při 5000 prakticky ticho
Puntík dvojka 1,2 -8V
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no to asi jo, kdyz napln je 3,1 litru Ale ja to mam zatim zadarmo, protoze ten co mi to prodal mi to tam leje dokud to nevyresiPetr1968 píše:3 litry jsou prakticky celá náplň Tam musí být chyba.Něco je posrané
Puntík dvojka 1,2 -8V
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
On uz se neda zgeneralkovat motor? Pripadne jen problemovy valec, jako se to delalo driv? :-OPetr1968 píše:Pokud bude kompresní tlak menší než má být,tak buď je motor opotřebený,nebo pokud to bude třeba pouze 1 válec,tak asi kroužek(kroužky) Ovšem v tom válci také může být rýha a výbrusy motorů se už asi nedělají (U Fiatu)
Puntík dvojka 1,2 -8V
Však říkám asi. Otázkou je,jestli se to vyplatí.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vyplatí nevyplatí, to těžko říct, nedovedu si představit cenu. Dvacet bych do toho asi nedal ale kolem desiti bych urcite vyhledove premejslel, pokud se tyka GO celeho motoru. Pokud se tyka valce tak par tisic by se taky sneslo. Jezdim s tim denne do prace a auto lita furt, takze myslim, neni otazka jestli se vyplati ale jestli to bude treba.
Puntík dvojka 1,2 -8V
Za 10000 tis můžeš koupit druhý motor
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to ja myslel, ze budou drazsi... Ale zase kdo pozna jestli nebude stejne olitanej jako ten ted (pokud se to potvrdi)Petr1968 píše:Za 10000 tis můžeš koupit druhý motor
Puntík dvojka 1,2 -8V
Však tady někdo prodává skoro nový motor https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 764#p91764 http://img17.imageshack.us/img17/4168/obr1955.jpg
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak už to vím přesně, budu opravdu šetřit na nový motor to prase co nám to prodalo po daleko větší bouračce než tvrdil tam dalo starej vylítanej, olej žeroucí paskvil, takže neměnim volej a seru na to a do vánoc snad bude nějakej novej pohon Díky všem za pomoc, je fascinující jak jeden debil co kurví auta zaměstná tolik lidí při diskusi o závadách, které vlastně souvisí akorát s podvodem. Všechny proto upozornuji na toho sikovneho pana Brousila z Plzne - Krimic. Jestli chcete bouracku zamaskovanou tak na pul roku jizdy, ktera se potom rozsype, coz uz neni jeho starost (jak jinak), bezte tam!Petr1968 píše:Za 10000 tis můžeš koupit druhý motor
Puntík dvojka 1,2 -8V
Moje je také bourané,ale mělo najeto skutečně pouze 6200km. No nekup to.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak to gratuluju. Já měl sem štěstí na někoho kdo si hraje na tvůrce automobilů to je život, žádnou katastrofu z toho nedělám, ono taky co by to změnilo, snad už vše bude v pořádku a olej holt do té doby budu lejt aby ho to nesezralo vsechenPetr1968 píše:Moje je také bourané,ale mělo najeto skutečně pouze 6200km. No nekup to.
Nic nenadelam
Puntík dvojka 1,2 -8V
Ale já měl také chladič až na motoru
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Njn, holt někdo umí, někd to dělá tk jak to vypadá v mém případěPetr1968 píše:Ale já měl také chladič až na motoru
Puntík dvojka 1,2 -8V