Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
cez polsko no boha to sa nas polovicu nevratiwickermanx píše:Ahojte s Matom sme uvazovali o zopakovani zrazu na orave niekedy koncom leta, skuste sa vyjadrit v akom termine by to komu vyhovovalo a potom zriadime novu temu. samozrejme ze spanila jazda bude ina uz je vybraty aj vybraty okruh okoľo priehrady cize sa pojde aj cez polsko, je to cele po asfalte takze lowrideri uplne v pohode.... prostredie ubytovania a opekacky by ostalo povodne ako bolo, opat oslovime aj fiatakov z martina nech pridu s nejakymi novinkami. ocakavm vase nazory a navrhy datumov.
ako mozes napisat ze si nedozrel na zraz ved nejde o to ci mas auto neviem ako spravene a vybavene ide len o to sa stretnut porozpravat sa a zabavit saintel_sk píše:no poviem bola by to pekna dovolenka.....moj puntos zvladol hned po kupe Prahu ako z masla....ale moj nazor je ze som nedozrel na taky zraz....a pokial budem mat pracu aku mam,tak skoro mat nebudem.
clovek by ani neveril kolko ludi ma tieto talianske priblizovadlaPepoxx píše:presne taaaak, ja som na zraze pri Orav.priehrade puntasa ani nemal a ako sme sa s kovvalskym fajin povypravali
to sa obracas na zleho clovekakovvalsky píše:clovek by ani neveril kolko ludi ma tieto talianske priblizovadlaPepoxx píše:presne taaaak, ja som na zraze pri Orav.priehrade puntasa ani nemal a ako sme sa s kovvalskym fajin povypravaliinak keby sa chces povypravat kludne este mozeme a pritom my mozes vymenit predne brzdove kotuce a platnicky
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |