čiže v skratke všetko čo je od 18 strany by som jednoducho zmazal na fiat forum to nemá čo robyť..to je aj podnet pre admina

dakujem
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Dekuji, jen to asi nema cenu... protoze jakmile clovek proda Fiata tak bych tady asi mel podle lidi smazat registraci a ja nvm co vseJezdec píše:U Zetese bych to bral, protoze mel Fiata tak se v tom aspon vyzna a poradi.... Nevim co proti nemu mate
No, asi nevis o cem pisespeta.smolik píše:Třeba se zadaří a kluci od Fiatu koupěj bmw a pak by ses tady dál mohl rozvášňovat nad kvalitama německýho šrotu)))
asi urciteJezdec píše:Některé lidi asi nepochopíš
Neee, fiat je lepsiJezdec píše:Vsichni tady kritizujete BMW, ale kdyby ste se jednou svezli v poradnem BMW tak uz nechcete jinak....
jasny mas pravdu, ale me uz tady vytocily ty reakce atp, takze jsem to proste srovnal a spis bych rekl ze mame pravdu oba... nelze srovnavat, ale na druhou stranu kvalita automobilek se srovnavat da... Automobilka ma moznost zasahnout do jakehokoliv segmentu, udelat hodne luxusni auto z luxusnich materialu -> vyrovnat se bmw, mercedes... viz treba Lancia... pro vetsinu lidi je to jak to rict abych nekoho neurazil... proste "lacina" automobilka a pokusili se udelat nejake luxusni auto za milion (strilim od boku) a kvalita oproti lancii za 150tisic je uplne nekde jindeoldoss píše:No neviem prečo tu všetci porovnávate Fiat s BMW. Samozrejme, že BMW je na tom čo sa týka kvalitou spracovania a celkovými vlastnosťami ďaleko niekde inde ako Fiat. Lenže Fiat je koncern, ktorý dá sa povedať zmotorizoval celé Taliansko po 2. svetovej vojne. Proste Fiat bol, je a všetko tomu nasvedčuje, že bude aj naďalej výrobca ľudoviek. Kdež to BMW je výrobca prémiového segmentu vozidiel, kde je celkovo to zameranie vozidiel trošku inde. Cena základných rád bmw e46, ktorá ma aj tutok zetes začínala tak okolo 900 000 a viac. Kdež to základné Punto tak okolo 250 000. Ja som sám fanúšik BMW a také tajné, želanie moje je, že si tiež kúpim dakedy auto s vrtulkou na kapote. Ale porovnávať tieto dve značky to je hodne mimo. BMW tak môžeš porovnávať s Audi, Mercedes a podobne. Keď chcete porovnávať Fiat tak max. s autami typu VW, Škoda, atď. Porovnávať taliana s kvázi jedným z najmodernejších nemeckých aut je dosť mimo, to už ho rovno porovnávajte s Rolls Roycom.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |