a jakou barvou bys to chtel?
nicmene sachovnice je uz spise kyc... a nech to hladke !!! ale to uz jsme taky resili.. koukam ze se furt v tom placas dokola
anebo ted je moderni airbrush, tak spis tohle vymyslej kam a co.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Podle mě jsou už šachovnice, ostnatý dráty a podobný krávoviny těžce za zenitem, in byly tak v roce 94, kdy si je dávali pratuneři na svoje zbrusu nový felicie...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
No nejdem teda vymyslat zatial ale cel som to auto urobit v cult style...No ved uvidime...Vsak airbrush abo podobne prkotinky sa daju urobit aj dodatocne hehe...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
mno, tak dle meho - cult styl nema obri narazniky, je v podstate v serii , na nadhernych kolech, na zemi, v krasnym laku a neco dalsiho doplneneho vcetene interieru.
Par kousku z CR: -zrovna tento je navic i RAT styt:
prvni podoba: druha podoba (k prodeji):
A neco ze zahranici:
HA a ted jsem narazila i na peknou hnedou:
Takze byt tebou tak uz nevymyslim, dodelam to co je treba a v planu a doladit musky se da casem
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Jak říká Katy...Vesťo, nárazníky, co ses s nima jebal tak dlouho vyhoď, nahoď sériový, pak vyhoď ty leštěný kola a narvi tam zpátky origo 13ky a máš vyhráno Dělám si srandu, ale Katy má pravdu, že by byla škoda z toho dělat Cult, když už jsi skoro hotovej...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
OK, ok ved ja som ani nechcel z toho robit cult styl ale len z toho stylu zobrat par prvkov co sa tyka lakovania a par inych veci hehe....Ale uz som ticho
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled 1.4 Till the turbo kicks in
majki píše:No jej, co nekteri nazyvaji peknym nebo krasnym, brrrrrrrr . Treba ten passat
Plně souhlasím, Cult styl není můj kopeček písku..a zrovna ten passat je dost šílenej...hlavně mi připadá, že auto je rádoby v Cultu a kola jsou těžce lowriderský...ale to je jenom můj názor, třeba je to auto krásný a já jsem jen nepochopil jeho vlastní podstatu...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Diky vsetkym za podporu Dnes sme doladovali a dorabali mechanizmus svetla. Tu je jedno videjko ako to asi bude fungovat...zatial to funguje len manualne ale onedlho to bude zapojene na elektriku a bude to na dialkove ovladanie PS: Sorry za zlu kvalitu videa bolo to tocene vecer mobilom...