Jeko aby nastriekal ten strop jo ?
Ja ked som mal Uno tak som to zhodil a striekal vonku z auta a potom znova nalepil do auta. Len zhadzuje sa to fakt blbo!
Ja ked som mal Uno tak som to zhodil a striekal vonku z auta a potom znova nalepil do auta. Len zhadzuje sa to fakt blbo!
noo, to je mi jasny, že se to musi strašně debilně sundávat:) já ten strop nejspíš jenom vyčistím a nechám ho světlej, spousta novejch aut má černy plasty a světlej strop:) ted su nemocnej, tak mam dost času špekulovat:D zatim šetřim na nějakej lepší menší volant:)
Já ho taky na Unu měl venku a potahoval do červena.Ale už sem ho tam pak nelepil,držel dobře tvar
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
1/3JohnnyBOSS píše:to ještě nevim, co se stropem:) ale napadlo mě taky ho střiknout na černo, akorat těma sprejama nejde střikat dovrchu:D toš nevim nevim... něco s nim vymyslim:)
Já som to striekal na škode 120 normálnym sprejom , všetko som oblepil a v pohode, tož ale niesom si istý či by ti to ten tapacír čo tam máš nevypil držalo to a ani sa nelúpalo a v škodovke je dokonca luxusná koženka
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
A mám na prodej : Zánovní plastovou nádrž za 1500Kč, palubku za 753Kč a takovy to co je kolem toho lanka náhonu tachometru (asi nějakej bowden, nebo ja se tomu da řict), netušim za kolik. Je to uplně novy, zabaleny. Vše na MK1
jo a byl jsem na testu tlumičů a brzd. asi vam ta informace na nic neni, ale je to zajimavy ty grafy a tak akorat to nebylo na měřeni sportovnich podvozků, tak to u te učinnosti psalo trochu kraviny vincek.pdf
toš nějaké ty novinky no...
dostal jsem zadarmo kola z Una Loga Turbo v katastrofálním stavu. Odstrani jsem starej lak, dokitoval, nalakoval, rozleštil. Než se někdo zeptá, všechno jsem to dělal sám, nikam jsem to nedával. Jsou to 13" a na to mám gumy Dunlop 175/50 R13.
Naposledy upravil(a) 1/3JohnnyBOSS dne 13 črc 2008, 13:30, celkem upraveno 1 x.