MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto

Příspěvek od HIISS »

No som zvedavy ako to bude vyzerat..ako omladne puntas :),inac coze si daval druhu kapotu? velmi trebalo na tamtej gytovat? nebodaj si ju nechavas na zimu?Skoda akurat tych 14-tiek..na 15´= to vyzera lepsie a si to ziada,aj sa s tym da chodit..a k novemu laku uz ani nehovorim :)
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Reklama

Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

zvedavý som aj ja velmi, dúfam že to bude stáť za to, kapotu som musel meniť, lebo tá stará sa už nedala zachrániť, bola celá hrdzavá, ak by náhodou niekto chcel postaviť Punto v RAT štýle môžem mu ju podarovať :) , s tými kolesa s tebou súhlasím , spravil som chybu, tie 15tky by asi boli lepšie, ale nechcel som vyhadzovať dalšie € za další certifikát a nechcel som kupovať nové pneu, šetril som na lak, ktorý nebude zrovna lacný, takže tak, ale uvidíme, ja už čosi vymyslím :)
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

tak po dvoch týždnoch som si dnes konečne priviezol Punťa z lakovne, len pripomeniem že sa robil celolak, vrátane strechy, späťákov, prahov, striešky, kapota z oboch strán, vyklepávali sa LZ dvere, varila sa diera po znaku v prednej kapote, vyberalo sa čelné sklo, upravoval sa ,,domček,, 3. brzdového svetla, (ktoré mám z nejakého VW, je silnejšie ako orig.Fiatacke) + koopa brusenia tmelenia atd. skrátka roboty ako na kostole, čomu zodpovedala aj cena, ktorú sem radšej ani nebudem písať, kto je na nu zvedavý nech mi radšej napíše PM :wink:
zopár fotiek len tak narýchlo:
01.jpg
01.jpg (137.28 KiB) Zobrazeno 2026 x
02.jpg
02.jpg (147.18 KiB) Zobrazeno 2026 x
03.jpg
03.jpg (120.09 KiB) Zobrazeno 2026 x
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

04.jpg
04.jpg (145.67 KiB) Zobrazeno 2026 x
05.jpg
05.jpg (97.67 KiB) Zobrazeno 2026 x
06.jpg
06.jpg (134.34 KiB) Zobrazeno 2026 x
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

07.jpg
07.jpg (147.55 KiB) Zobrazeno 2026 x
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

zajtra ma ešte čaká namonovanie tapacírov, ktore potrebuju malé opravy, na pár miestach sa mi odlepuje koženka a treba mi nalepiť igelity na dvere, povysávanie interieru, vyleštenie zadných svetiel a umytie motoru....no a z dalšej výplaty by som rád kúpil športový podvozok a chcem poriešiť aj tie gumy, vážne uvažujem nad rozmerom 195/45 R14 :)
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

no je to celkom iné auto ten lak je super....
nezabudli v lakovni na klučky? či sa zle pozerám...alebo to tak malo byť
PuntoRacer
Všeználek

Příspěvek od PuntoRacer »

vyzera to super, auticko celkom ozilo, akurat by som dal do laku aj tie cierne listy na naraznikoch a klucky a proste vsetko co sa da dat do farby :)...ale inak super:)

postupom casu to ale bude smutne pozerat sa na to, ako kazdodennym jazdenim zanika novy lak a objavuju sa stale nove a nove skrabance:(
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

pepaxx-dobre sa pozeráš, naschvál som klučky do laku nedával, bál som sa ako by po nejakom čase vyzerali, predsalen autom jazdím denne.
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

PuntoRacer-lišty v naraznikoch pôvodne vo farbe mali byť, ale akosi na to lakirnici asi zabudli, ale nevadí, aj s čiernymi to vyzerá fajn...s tými škrabancami počítam, ale mám pláne ešte si dať polepiť niektoré miesta priesvitnou ochrannou foliou, nech aspoň čo-to uchránim.
PuntoRacer
Všeználek

Příspěvek od PuntoRacer »

tiez som nad tym uvazoval, ale nemam s tym skusenosti a ani nepoznam nikoho kto by to daval robit, tak ak sa do toho pustis, tak budem vdacny za kazde info:)
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

vyzera tu super...moc pekne
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

tie lišty to si dobre urobyl že si nenalakoval
ale tie klučky to si mohol dať do laku ja ich mam tieťž ( a tiež jazdim každy den) ono ak tam je dobri zaklad na plasty farba a lak tak sa tomu nema čo stať.. ja nemam najmenši problem s nimi...ak sa ti da daj ešťe dolakovať uvidiš bude to ešťe cool :-)
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Takze je to tu 8) ,k dielu: prva foto nema chybu,,,aj napriek tomu ze predny naraznik nema listy vo farbe tak posobi predok uplne ze cool,kapota bez znaku vela robi,+aj to vacsie nasavanie na narazniku a aj ostrekovace dodavaju smrnc takze nemam vyhrady.Co tomu spati akurat su kolesa..moc hruba guma ale vidim ze uz to riesis..takze urcite dobra volba lebo je to najpodstatnejsia vec.
Tie klucky vo farbe+aj folia nejaka cierna na B-stlpiky vela robi,ja som sam tym presiel a auto dostalo hned taky decentnejsi vzhlad-jednoduchsiu liniu z boku..takze kolegovia urcite vedia co vravia...urcite by som min tie klucky aspon striekol,a oblupovania laku z nich sa neboj,pokial to nebude striekat nejaky laik.
Inac som myslel ze budes davat aj narazniky s listami do laku cele,na zadnom narazniku mi tie cierne listy k novemu laku spatia,z predu ani nie,osobne by som dal strieknut obe narazniky cele do farby s listami-istota ze nic nepokazis..tak budes stale na vaskach ze mohlo to byt lepsie.Akurat este by som mozno tie svetla dal do kopy lebo mi nejak nesedia,,bud su moc stmavene alebo by trebalo zmenit ich vzhlad.Volil by som nejaky decentnejsi nastrek ako nedavno robil Sperhy priklad,alebo moja volba ako som chcel u seba urobit ze stmavit trocha od vrchu po folie a zvysok nechat v povodnej cervenej farbe.
Takze porozmyslaj,ak si do toho dal take peniaze,sumu uz ty vies,..tak nech to teda stoji fakt zato..lebo aj malicke zmeny dokazu obratit vzhlad poriadne :)
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

PuntoRacer-jasné, dám ti vediet, chcem dať oblebiť kapotu, rohy pri kolesách hranu zadneho naraznika a hranu 5. dverí, pozeral som že to robia vo firme kde som si dával robiť folie, majú na stránke aj videa, vyzerá to, že to celkom pomáha proti škrabancom a kamienkom.
diablik-dík, aj mne sa to páči, neviem sa na to vynadívať, nový lak to auto už fakt potrebovalo, konečne sa nemusím hambiť s ním niekde zastaviť :)
pepaxx-s tými lištami som mal velkú dilemu, aj sme sa s lakirnikom dohodli nech ich streknu, ale nakoniec ich nechali tak, neviem či zabudol či čo, ale vravím nevadi, ako hovoriš aj s čiernymi to vyzerá dobre, akorát ešte rozmýšlam či budem dávať lišty aj na bok, tie staré čo tam boli, sú už dooškierané tak by som musel pozhánať nové, a nové su vraj velmi drahé ... čo sa týka klučiek, no škoda že ma nenapadlo popýtať sa Ťa na ne ked som išiel do lakovne, keby som bol vedel, že nieje s nimi problém ked su nalakované dal by som ich streknúť, ale nevadí, to sú také detaili, nebude problém dať ich niekedy dodatočne streknúť.
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“