PuntoRacer-jasné, dám ti vediet, chcem dať oblebiť kapotu, rohy pri kolesách hranu zadneho naraznika a hranu 5. dverí, pozeral som že to robia vo firme kde som si dával robiť folie, majú na stránke aj videa, vyzerá to, že to celkom pomáha proti škrabancom a kamienkom.
diablik-dík, aj mne sa to páči, neviem sa na to vynadívať, nový lak to auto už fakt potrebovalo, konečne sa nemusím hambiť s ním niekde zastaviť
pepaxx-s tými lištami som mal velkú dilemu, aj sme sa s lakirnikom dohodli nech ich streknu, ale nakoniec ich nechali tak, neviem či zabudol či čo, ale vravím nevadi, ako hovoriš aj s čiernymi to vyzerá dobre, akorát ešte rozmýšlam či budem dávať lišty aj na bok, tie staré čo tam boli, sú už dooškierané tak by som musel pozhánať nové, a nové su vraj velmi drahé ... čo sa týka klučiek, no škoda že ma nenapadlo popýtať sa Ťa na ne ked som išiel do lakovne, keby som bol vedel, že nieje s nimi problém ked su nalakované dal by som ich streknúť, ale nevadí, to sú také detaili, nebude problém dať ich niekedy dodatočne streknúť.